E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın düşüyor---

Altın düşüyor

Altın düşüyor
10 Şubat 2012 - 14:14 borsagundem.com

Haftalık kazanca hazırlanan altın haftanın son işlem gününde kar satışları ile geriliyor

Hafta boyunca günlük dalgalanmalar yaşayan altın haftalık kazanca hazırlanırken kar satışları ile geriliyor. Platin ise son dört yılın en iyi kazancına yöneldi.
Haftalık kazanca hazırlanan spot altının onsu yüzde 0.3 tırmanarak 1,734.88 dolar olduktan sonra Singapur'da yerel saatle 13.14'te 1,731.38 dolardan işlem görüyor. Platin ise yüzde 0.4 düşerek 1,650.75 dolardan alıcı bulurken bu hafta yüzde 1.7 değer kazandı. Üst üste 6 haftadır yükseliş kaydeden platin ocak 2008'den beri en iyi kazanç serisine hazırlanıyor.
Altındaki hareketleri Avrupa'ya bağlayan Everbright Futures Co araştırma müdürü Ye Yanwu "Yatırımcılar hala daha altına güvenli varlık olarak portföylerinde yer veriyorlar. Fiyatlar düşse de aksi söz konusu olmayacak. Avrupa'nın mali probleminin yayılarak büyümesi de piyasa beklentisini artıracaktır." açıklamasında bulundu.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Yunanistan'ın temerrüte düşeceği görüşünü bir kez daha yineledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)