E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın fiyatları 17 dolar geriledi---

Altın fiyatları 17 dolar geriledi

Altın fiyatları 17 dolar geriledi
02 Mart 2017 - 22:56 borsagundem.com

Altın fiyatları ABD piyasalarında bu yılın başından bu yana bir gün içinde yaşadığı en sert düşüşü yaşayarak son iki haftanın en düşük seviyesinden kapandı.

Altın fiyatları ABD piyasalarında bu yılın başından bu yana bir gün içinde yaşadığı en sert düşüşü yaşayarak son iki haftanın en düşük seviyesinden kapandı. ABD dolarının Ocak ayından bu yana en değerli seviyesine ulaşması bu durumda etkili oldu.
Dolardaki yükselişin arkasında ise Fed yetkililerinin yakın bir zamanda faiz artıracağı beklentisinin güçlenmesi bu durumda etkili oldu.

Nisan teslimi altın fiyatları yüzde 1.4 oranında ve 17.10 dolar gerileyerek 1232.90 dolardan sabitlendi. Sevgililer gününden bu yana en düşük seviyesinden sabitlenmiş olan fiyatlar ayrıca Aralık ayının ortalarından bu yana bir gün içinde yaşadığı en sert düşüşü yaşamış oldu.

Fed yetkilisi Lael Brainard'ın Çarşamba günü geç saatlerde yaptığı konuşma Fed'in faiz oranlarını yakın bir zamanda artıracağı beklentilerini güçlendirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)