E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın fiyatları düşüşe geçti---

Altın fiyatları düşüşe geçti

Altın fiyatları düşüşe geçti
27 Aralık 2012 - 19:05 borsagundem.com

Altın fiyatları, ABD'li yasa yapıcıların Washington'a dönmesinin ardından düştü

Altın vadelileri, ABDli yasa yapıcıların bütçe görüşmelerine tekrardan başlaması ile sarı metale alternatif yatırım olarak talebin gerilemesinin ardından New York'ta kayıba uğradı.
Yasa yapıcılar Noel tatillerinin ardından 600 milyar dolarlık mali uçuruma bir çözüm bulma konusunu tekrar görüşmeye başlarken, Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçi liderleri, parti üyeleriyle seçeneklerini görüşebilmek için bir konferans yapmaya hazırlanıyor.
Integrated Brokerage Services LLC Chicago ana dealerı Frank McGhee, telefonla yapılan bir görüşmede "Çözüm demek harcamaları kontrol etmek demek ve bu da altın için aşağı yönlü harekete yol açacaktır" dedi.
Şubat vadeli altının onsu New York saatiyle 09:28'de yüzde 0.4 düşerek Comex'te 1,654.80 dolardan işlem gördü. Fiyatlar bu ay genelinde yüzde 3.4 düşerken, yıl genelinde yüzde 5.6 yukarıdan seyrederek üst üste 12. kazanç yılını tamamlamaya hazırlanıyor.
Mart vadeli gümüşün ons fiyatı ise yüzde 0.1'lik düşüşle 30.015 dolar oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)