E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın fiyatlarına Çin baskısı---

Altın fiyatlarına Çin baskısı

Altın fiyatlarına Çin baskısı
03 Şubat 2014 - 07:58 borsagundem.com

ANZ tarafından yayınlanan raporda Çinli yatırımcıların tatilden döndüklerinde altındaki yükselişin yerini düşüşe bırakabileceğini açıkladı

ANZ tarafından yayınlanan raporda Çinli oyuncuların tatilde olması ve piyasada bulunmamaları nedeniyle altın fiyatlarında başlayan yükseliş eğiliminin korunmasında zorlanılacak gibi bir görüntü oluştuğu ifade edildi.
Analistler Çinli oyuncuların yokluğunun Çin kaynaklı fiziki talepten mahrum kalan piyasada kırılganlığı artırdığını belirterek, "Mevsimsellik gösteriyor ki Şangay ve Londra, arasındaki fiyatları Çin'deki yerel talep açısından önemli bir gösterge ve bu talebin iki haftalık süre içinde zayıf kalması bekleniyor" ifadelerini kullandı.
ANZ bu hafta piyasa oyuncularının dikkatinin ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine yöneleceğini ve Fed'in varlık alımlarında yeni indirimlerinin de kapıda olduğunu belirtiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)