E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın için 1500 dolar tahmini!---

Altın için 1500 dolar tahmini!

Altın için 1500 dolar tahmini!
23 Mayıs 2016 - 11:00 borsagundem.com

Anthem Vault firmasının CEO'su Anthem Blanchard, önümüzdeki dönemde altının onsunun 1500 dolara çıkabileceği tahmininde bulundu

BORSAGUNDEM.COM/DIŞ HABERLER

Yılbaşından bu yana yüzde 20 değerlenen altın için yeni tahminler geliyor. Yahoo Finance sitesine konuşan emtia piyasasının büyük oyuncularından biri olan Anthem Vault firmasının CEO'su Anthem Blanchard, önümüzdeki dönemde altının onsunun 1500 dolara çıkmasının hala seçenekler içinde olduğunu söyledi.

Altın Fed'den faiz beklentilerinin azaldığı dönemde dolardaki değer kaybının etkisiyle değerlenme eğilimine girmişti.

Ancak geçen hafta ABD Merkez Bankası'ndan gelen son tutanakların ardından Haziran'da faiz artırımı ihtimalinin artması altında düşüş getirdi.

Geçen hafta 2,5 dolar birden düşen değerli metalin onsu 1270 dolardan işlem gördü.

Blanchard, altının onsunda daha fazla düşüş beklemediklerini söyledi ve orta nokta olarak 1250 dolar beklentisi içinde olduğunu ifade etti.

Uzman, "Altının onsu için 1500 dolar hala seçenekler içinde. Hedge fonların değerli metaldeki pozisyonlarını artırması altın için en büyük desteklerden biri" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv23 Mayıs 2016 13:13

    bir fon düşecek digeri çıkacak diyor benise altının onsunun 1600 dolar kırıtik seviye oldugunu ve asla düşmeyecegini söylüyorum hep çıkacak tarafındayım