E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın yükselişe geçti---

Altın yükselişe geçti

Altın yükselişe geçti
17 Kasım 2016 - 13:45 borsagundem.com

Altın güne sakin başlamasının ardından yükselişe geçerek 1230 seviyesine geldi

Ons altın, ABD seçimlerinin ardından düşen volatilite ile birlikte altındaki fiyat hareketinin de zayıflamasıyla dün gün boyu yatay görünümünü korudu. Altın 2013'ten bu yana en büyük haftalık kaybının ardından kayıp ve kazanç bölgeleri arasında dalgalandı.

Spot altın ons başına 1232 dolara kadar çıktıktan sonra, kapanışını 1225 dolar seviyesinden gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde ise 1224 seviyesine kadar gevşeyen altın an itibari ile yüzde 0.40 yükselişle 1230.14 seviyesinden işlem görüyor.

Hafta başından itibaren yükselişini sürdüren altının gram fiyatı 131 lira seviyelerine yükselirken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 214.50 lira, Cumhuriyet altını 875 liradan satılıyor.

Kasım ayı başından bu hafta Pazartesi gününe kadar yatırımcılar, dünyanın en büyük altın destekli exchange-traded fonu (ETF) fonu SPDR Gold Shares'dan 518 milyon dolar çekti. Kasım ayında yaşanan çıkış, şimdiden bir önceki ayın iki katını aştı ve  Ağustos ayından bu yana görülen en sert çıkış oldu. 

Doları zıplatan neden

 

Lüks otomobilde vergi acımasız olabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)