E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın talebindeki düşüş devam edebilir---

Altın talebindeki düşüş devam edebilir

Altın talebindeki düşüş devam edebilir
23 Mayıs 2012 - 08:26 borsagundem.com

Hindistan'daki altın talebi yerel para biriminin rekor düşük seviyeye gerilemesi ile düşüşünü üçüncü bir çeyreğe taşıyabilir

Traderlara göre Hindistan'daki altın talebi yerel para biriminin rekor düşük seviyeye gerilemesi ile düşüşünü üçüncü bir çeyreğe taşıyabilir.
Tüm Hindistan Kıymetli Taş ve Mücevher İşlem Federasyonu Başkanı Bachhraj 'nın açıklamasına göre mücevher satışları ikinci çeyrekte bir yıl öncesine göre yüzde 30 - 40 düşebilir. Bamalwa tüm yıl talebinin ise yüzde 30 gerileyebileceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALTINDA BİR ŞEY YOK,TAHTIRAVALLİYLE GİDER KRE...23 Mayıs 2012 08:51

    kaçınnn altından çok büyük düşüş gelmek üzere,elinde kalanın eli yanacaktır bu aptal yatırım bir çok ülkenin ilerlemesine ket vurmuştur,yastık altında boş boş,kolda,boyunda boşu boşuna duran altın yerine nakde dönüp,ekonomik alımlar yapan kazanır,ev,arsa,tarla,işletme,dükkan v.s daha iyi kazandırır hatta banka faizi bile altından fazla kazandırır.Adamın ,kadının elinde altın boşu boşuna duruyor gidip banakadan kredi alıp yıllık %20 faiz ödüyor oysa elindeki altın bu yıl en az %20 kaybedecek ama illaki altını satmayıp hem altından darbe yiyecek hem de krediden%20 yiyecek bu kadar aptal ancak altını sevenlerden çıkar ve de altını taşıtanlar bu aptallıktan para kazanırlar.yani al altını boş boş taşı ama para gerekince git %20 faizle kullan elindeki altın da sana boş boş baksın ve ne kadar kerizsin desin.Allah akıl fikir ihsan eylesin tüm altını sevenlere!!