E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizAltın talep görmeye devam ediyor---

Altın talep görmeye devam ediyor

Altın talep görmeye devam ediyor
09 Şubat 2017 - 09:25 borsagundem.com

Altındaki yükselişlere hız kazandırırken sarı metalin piyasaların risk-off modunda olmasından dolayı güvenli liman olarak talep görmeye devam ettiğini söylenebilir

Dün Dolar endeksinde bir miktar geri çekilme yaşanması Altındaki yükselişlere hız kazandırırken sarı metalin piyasaların risk-off modunda olmasından dolayı güvenli liman olarak talep görmeye devam
ettiğini söyleyebiliriz. Bugün ise ekonomik takvimde önemli bir veri karşımıza çıkmıyor ancak merkez bankası yetkililerinden gelecek açıklamalar son derece önemli olacak.

İşte bugünün öne çıkan verileri:

12:00’de RBA (Avustralya Merkez Bankası) Başkanı Lowe’un açıklamaları önemli olacak. Bir önceki gün alınan faiz kararına ve para politikalarına dair yapacağı açıklamalar merakla izlenecek.16:30’da ABD’den işsizlik değişimi (beklenti 249 bin) açıklanacak. Beklentilerin üzerinde gelebilecek veri dolarda negatif etki yaratabilir.21:10’da FED üyesi Evans konuşacak. Özellikle para politikasına dair yorumlarıyla Evans yeniden gündem yaratacak bir konuşmaya imza atarak dolarda hareketlilik yaratabilir.
21.:30’da ise Evans sözü İngiltere Merkez Bankası Carney’e bırakacak. Kendisinden gelecek olan açıklamalar GBPUSD’ye hareketlilik getirebilir.

Forex Koçu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)