E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın üç ayın en düşük seviyesinde---

Altın üç ayın en düşük seviyesinde

Altın üç ayın en düşük seviyesinde
29 Aralık 2011 - 13:37 borsagundem.com

Avrupa'da derinleşen borç krizinin emtialar ve borsalara getirdiği düşüşle birlikte altın üç ayın en düşük seviyesine geldi

Ekim 2009´dan bu yana kaydedilen en uzun süreli düşüşü yaşayan altın ile gümüş, Avrupa´da derinleşen borç krizinin emtialar ve borsalarda getirdiği düşüşle birlikte üç ayın en düşük seviyesine geldi.
TEAM Financial Management yöneticisi James Dailey, "Avrupa´da yaşananlar oldukça endişe verici. Doların gücü altın dahil tüm emtiaların aleyhine çalışıyor." diye konuştu.
Standar Bank tarafıdan hazırlanan bir raporda, "Çin ve Hindistan´dan gelen altında talebinin sürdürülebilirliğine dair endişeler arttı." denildi.
Erste Group Bank emtia analisti Ronal Sroeferle, "Altın bu yılın en iyi performans gösteren varlıklarından biri ve bu sebeple de yılsonunda kar satışı görmemiz sürpriz değil." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • altın çok düşecektir29 Aralık 2011 14:39

    çok doğru,Türkiyede şahıslarda yaklaşık toplam 350 milyar dolar altın süs eşyası ve reşat gibi yastık altı olduğu biliniyor,eğer bunlar satılıp batılı spekülatörün eline verilse,açığa çıkacak büyük nakit değr Türkiyeyi üretim ve gelişmede dünyanın bir numaralı ülkesi yapar ne işsizlik kalır ne başka sorun.herkes akıllı olsun ve altınları bozdurup faize ve üretime yönlendirsin işte o zaman manüplatörlerin oyunu bozulacak ülkemiz hızla zenginleşecektir.ülke çapında bin ,ikibin kuyumcunun gazına gelmeyin,altınları nakde çevirin.

  • AKILLI OLALIM ALTIN ZENGİNLİK DEĞİL İŞSİZLİK...29 Aralık 2011 14:12

    DİKKAR EDİN ALTINA YATIRIM YAPAN ÜLKELER ÇİN,HİNDİSTAN VE BİZİM GİBİ YATIRIM ÇEŞİTLEMESİNDEN ANLAMAYAN HALKLAR OLUP,BUNDAN YARARLANANLAR BU SÜS EŞYASINDA KULLANIM DIŞINDA HİÇBİR ÜRETİM ALANINDA KULLANILMAYAN ALTINI PARLATIP MİLLETLERİN ÜRETİM YERİNE PASİF YATIRIM YAPTIRILARAK İLERLEMESİNİ ÖNLEMEK İSTEYEN BATILI GÜÇLERİN OYUNUNA GELENLERDİR.ALTIN ALAN KİŞİLER BU MALA YATIRDIKLARI PARALARI BANKALARA MEVDUAT YAPSALAR KREDİ YOLUYLA ÜRETİME DÖNDÜREBİLİRLER ÜLKELERİ DE ÜRETİM ARTIŞINDAN YARARLANABİLİR,VEYA KONUT,ARAZİ,İŞ KAPİTALİ VEYA OTO,DEMİRBAŞ YA DA KENDİ BİLDİKLERİ YATIRIM ALANLARINDA DEĞERLENDİRSELER GENEL EKONOMİK FAALİYETLERDE CANLILIK OLACAK,PİYASALARDA HAREKETLİLİK,İŞSİZLİĞİN ÖNLENMESİ V.B YARARLAR İNSANLARIN YARARINA OLACAKTIR.OYSA ALTINI PARLATMAK İSTEYENLER GENELDE BATILILAR GELİŞMEKTE VEYA AZ GELİŞMİŞLERİ BU PASİP YATIRIM ALTIN İLE SOYUP KENDİ MALLARINA PAZAR OLUŞTURMAKTADIR YILLARCA.ARTIK BİZLERİNDE UYANMASI BU HİÇBİR İŞE YARAMAYAN PASİF YATIRIM OLAN SÜS DAHİL,ALTIN ÇEŞİTLERİNDEN UZAK DURUP EKONOMİMİZE KAN OLACAK NAKDİ PİYASALARA VERMEK EN DOĞRU İŞ OLACAK VE ÇOCUKLARIMIZA DA İŞ İMKANLARI AÇILACAKTIR.AKSİ TAKDİRDE GENÇLER İŞSİZ DİYE KİMSE BAĞIRMASIN KOLLARINIZDAKİ BİLEZİKLERİ SATIN,C.VE REŞATLARI SATIN İŞSİZ KALMAYIN.

  • BORSALARDAKİ DÜŞÜŞ KALICI DEĞİL29 Aralık 2011 13:58

    BU ARADA AZ ÖNCE İTALYADAKİ BAŞARILI BORÇLANMA ÖĞLEDEN SONRAKİ SEANSI BORSALARDA OLUMLU ETKİLEYEBİLİR,KÜÇÜK YATIRIMCI HİSSELERİNİ KAPTIRMASIN YENİ YILDA ÖZELLİKLE 2 YARIDA BORSALAR HIZLI YÜKSELEBİLİR.

  • ALTINDA ONS HEDEFİ MARTTA 1200 DOLAR29 Aralık 2011 13:55

    MARTTA 1200 DOLAR OLABİLİR ONSU,ÇÜNKÜ ÇİN VE HİNDİSTANDA SATIŞLAR ,ABD VE AB'NDE BANKA LİKİDİTESİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN STOK SATIŞLARI GELECEK OLUP,AKLI OLAN YERLİ YATIRIMCI VE SÜS İÇİN ALANLAR DAHİL ELDEN ÇIKARTIP AKILLICA FAİZ VE BORSAYA YÖNLENMELİ YENİ YILDA ALTINDA BOŞU BOŞUNA BEKLEYEN ATIL PARALAR.