E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında düşüş sürecek mi?---

Altında düşüş sürecek mi?

Altında düşüş sürecek mi?
07 Eylül 2014 - 12:47 borsagundem.com

Altın yatırımcısının yüzü bir türlü gülmüyor. Bundan sonra ne bekleniyor?

Türkiye’de yatırımcıların vazgeçilmez tercihlerinden olan altın son günlerde büyük hayalkırıklığı yarattı. Ukrayna-Rusya arasında yaşanan gerginlik ve Irak’ta yaşananlar da altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketi ateşlemeye yetmedi. 

Jeopolitik risklerin risklere rağmen bir türlü 1300 doların üzerinde tutunamayan altının ons fiyatı Cuma günü 1267 dolar seviyelerinden kapandı. 

Uzmanlar, kapanışın 1270 doların altında olmasının yatırımcılar için pek de iyi bir işaret olmadığı görüşünde birleşiyor.

ÇEYREK ALTIN ŞU ANDA KAÇ LİRA?

GMC Menkul’ün değerlendirmesine göre, 1270 doların altındaki kapanış rakamı düşüş trendinin süreceği ihtimalini artırıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut Salman07 Eylül 2014 13:17

    Körü körüne bir yatırım aracı değeri ne fazla artar nede fazla çıkar.100 grm altının fiatı 10 yıl öncede aynıdır şimdide aynıdır.Altın alırsın 5 dakika sonra kuyumcuya git aynı fiattan almaz kelepir fiatına almaya çalışır.Bence Türk halkının en çok söğüçlendiği yatırım aracı.Hiç bilemessen alacağın altın parasına arsa al ikiye üçe katlarsın ama altın kuyumculara çalışırsın.Bide numara yaparlar çalıntı felan mı diye ona çok sinir olurum.Yani timsah gözyaşları çalıntı bile olsa farketmez alırlar.Amaçları ucuza almaktır.Fazla yıpranmamış bilezikleri boya cila tekrar sıfır bilezik diye satarlar.Altını eve sokmam.Sokmayacağımda.