E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında hedef 1400 dolar---

Altında hedef 1400 dolar

Altında hedef  1400 dolar
12 Şubat 2014 - 10:40 borsagundem.com

Teknik analistlere göre altın fiyatları 2014'te sıçrama yapacak

Citi Futures ve RBC Wealth Management teknik analistlerine göre altın fiyatları 2014´te geri sıçramayı artırarak 1400 dolara yükselerek Eylül´den bu yana en yüksek seviyeyi görecek.

Altın fiyatlar dün Ekim´den bu yana ilk defa iki gün üst üste 100 günlük ortalamasının üzerinde gerçekleşti. 23 Ocak´tan bu yana altın her seansı 50 günlük ortalamasının üzerinde bitirdi. Citi Futures analisti Sterling Smith, bunun fiyatların Mart sonuna kadar yüzde 8.5 yükselmiş olacağı anlamına geldiğini söyledi.

Pension Partners baş yatırım stratejisti Michal Gayed, "Algı kademeli olarak değişiyor ve altın bahis çekiyor. Para basma altına destek olmaya devam edecek. Bazı insanlar altına geri dönüyor, bazıları teknik seviyelerde alım yapıyor." diye konuştu.

RBC Wealth Management başkan yardımcısı George Gero, mevcut kontratların artması halinde fiyatın yılsonunda 1400 doları bulabileceğini düşünüyor. Kapanan kontratları 4 Şubat itibariyle 368,279´a inerek Eylül´den bu yana en düşükte.

Gero, "Daha fazla yatırımcı piyasaya döndükçe fiyatlar artmaya başlayacak. Teknik görünüm güçlenmeye işaret ediyor." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)