E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında kritik uyarı!---

Altında kritik uyarı!

Altında kritik uyarı!
23 Şubat 2012 - 14:32 borsagundem.com

Dolardaki değer kaybı ve düşük faiz oranları altın fiyatlarını yukarı taşırken analistler altına yatırım konusunda yatırımcıları uyarıyor

İntegral Menkul Değerler Analisti Mehmet Eren Özdemir, altın fiyatlarındaki yükselişi şöyle değerlendirdi: 
Dolardaki değer kaybı ve düşük faiz oranlarının değerli metal talebini artırması altın fiyatlarını yukarı yönlü desteklemesinin ardından 1770.0 $ seviyesi destek konumunda işlemler devam etmektedir. Yükselişlerde ise 1782.0 $ seviyesi direnç konumundadır. Altın fiyatlarında olası yükselişlerde 1782.0 $ seviyesinin geçilmesi alışları 1795.0 $ / 1810.0 $ aralığına kadar taşıyabilecekken, düşüşlerde sırasıyla destek seviyeleri 1770.0 $ / 1761.0 $ / 1748.0 $ seviyeleridir. Genel görünüm itibari ile altına olan fiziki talep ile birlikte, orta ve uzun vadede fiyatların yükselişe devam edebileceğini ancak fiyatların güçlü bir ivme ile yükselişe geçmesi için EURUSD Paritesinin 1,3350 direncinin üzerine çıkması gerektiğini düşünmekteyiz. Yatırımcıların Altın işlemlerinde temkinli olmalarını, stop’suz işlem açmamalarını önermekteyiz.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)