E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltında panik alış-satışı yok---

Altında panik alış-satışı yok

Altında panik alış-satışı yok
03 Haziran 2013 - 15:17 borsagundem.com

Altının sakin bir seyir izlediğini, ekstra bir prim ve talep olmadığını açıklandı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, şu anda piyasalarda çok fazla bir “panik alış -satış” olmadığını, döviz cephesinde ise güne 1.9340 TL’den başlayan doların şu anda 1.8890 TL seviyesine gerilediğini, altının ise sakin bir seyir izleyerek, ekstra bir prim ve talep olmadığını söyledi.
Yıldırımtürk, ANKA’ya yaptığı açıklamada, Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan protestolarının piyasalarda bir miktar tedirginlik oluşturduğunu, ancak bu tedirginliğin daha sonra sakinleşerek yerini, tamamen dış piyasalara duyarlı bir seyir izlemeye bıraktığını söyledi.
Altın cephesinde oldukça sakin bir seyir olduğunu belirten Yıldırımtürk, dış piyasa fiyatlarının, aynen içeriye yansıdığı şekilde işlem gördüğünü, ekstra bir pirim, talep ya da bir saldırının olmadığını söyledi.
Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatının şu anda 84.85 TL’den işlem gördüğünü açıklayan Yıldırımtürk, “Hafta sonunu 84.35 TL olarak kapatmıştı, gün açılışında 85.05 olmuştu. İstikrarlı bir gidiş var” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)