E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıAltının iştahı açıldı!---

Altının iştahı açıldı!

Altının iştahı açıldı!
22 Temmuz 2013 - 11:32 borsagundem.com

Döviz Destek by A1 1300 seviyesini kıran altını değerlendirdi

Altın geçtiğimiz hafta birkaç defa 1300 seviyesini zorlamış ve Cuma günü de bu seviyeye çok yakın kapattıktan sonra hafta açılışında 1300 seviyesini nihayet kırdı.
Bu seviye önemli bir teknik dirence dönüştüğü için geçilmesi ile birlikte 15 dolarlık mesafe anında geçildi ve sonrasında da altının iştahı devam etti.
Altın için son yazdığımız raporda temel analiz açısından değişen bir şey olmasa da teknik olarak 1260 geçilmediği sürece düşüş trendi tekrar başladı demek için erken olduğunu belirtmiştik.
Spekülatörlerin satış pozisyonların rekor seviyelere ulaşması ile altının yukarı hareketi de eş zamanlı oldu, yanialtının bu rallisi teknik ve alıcı-satıcı dengesi tekrar oturana kadar da devam edebilir.
Şu anda majör dirençlerden 1330-40 bölgesi oldukça yakın, bu seviyenin 1300’e göre çok daha zorlu olacağının altını çizelim. 1300 seviyesinin kaybedilmesi ise altın için yeni başlayacak sıkıntının ilk işareti olabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet22 Temmuz 2013 11:51

    demekki altınları burdan satıp borsaya girmek gerekir

  • mehmet22 Temmuz 2013 11:45

    altındaki bu iştahın sebebi büyük oyuncuların altında yaptıklardaki kirlilik sonucu altında temizlige gimek isteyip yatırımcıları zararı ugratmak olabilir dikkat edip izlemek gerekir