E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltının sonu mu geliyor?---

Altının sonu mu geliyor?

Altının sonu mu geliyor?
23 Temmuz 2012 - 11:34 borsagundem.com

11 yıldır soluksuz yükselen altın düşüşe mi geçecek?

Yıl içindeki kazançların çoğu silindi, altın fiyatları 2011 sonundaki seviyenin yüzde 1 üzerinde. Altın yatırımcıları fiyatları tekrar harekete geçirmesi için Fed´den QE3 bekliyorlar. Fakat yıl ilerledikçe yeni bir gevşemeye dair bir belirti yok.
Varlık alım programının yenilenmesi dolardaki yükselişi kırabilir. Euro Bölgesi borç korkuları yatırımcıların riskten uzaklaştırınca dolar endeksi Nisan´dan bu yana yüzde 20 yükseldi.
Capital Economics ekonomisti Paul Ashworth, "henüz QE3 işareti yok. Bernanke´nin karamsar konuşmasından sonra altın fiyatları geçen haftayı yüzde 0.2 düşüşle kapattı." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet 23 Temmuz 2012 14:27

    daha 1 hafta önce bütün aracı kurumların tavsiyesi 2000 2200 dolar olacağı yönündeydi pazarlama tekniği hala aynı şekilde işliyor eğer bir yatırım aracı çok tavsiye ediliyorsa herzaman uzak durmakta fayda vardır adamların hiç işi yokta sen para kazanasın diye analizlerini seninle paylaşacaklar