E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAltınyıldız'da grev kararı---

Altınyıldız'da grev kararı

Altınyıldız'da grev kararı
26 Temmuz 2013 - 12:20 borsagundem.com

TEKSİF tarafından 15 Ağustos 2013 tarihinde başlatılmak üzere "Grev Uygulama Kararı" alındı

Altınyıldız ile TEKSİF arasında devam eden  23. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmeleri müzakereleri sonucu alınan grev kararı uygulaması 15 Ağustos'ta başlayacak. KAP'a yapılan açıklama şöyle:
''Şirketimizin üyesi bulunduğu ve Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde Şirketimizi temsil eden Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası ile Türkiye Tekstil Örme ve Giyim Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) arasında yürütülmekte olan XXIII. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri kapsamında, TEKSİF tarafından, 24 Temmuz 2013 tarihli Yönetim Kurulu kararı uyarınca, 15 Ağustos 2013 tarihinde başlatılmak üzere "Grev Uygulama Kararı" alındığı Şirketimize tebliğ edilmiştir'' denildi.
Öte yandan, Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası ve TEKSİF arasında anlaşma sağlamak üzere görüşmelere devam edildiği de duyuruldu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı fatama14 Ağustos 2013 20:26

    işçinin bu zamana kadar kanını emdiniz 3 5 kuruş parayı mı esirgiyorsunuz..

  • mehmet26 Temmuz 2013 13:07

    ülke ekonomisin çarkları durdurulmamalı aksine tam kapasite olarak çalışmalar hızlandırılmalı alacak hakları çalışan insanların gerv kararıyla degil bunların başında bulunan insanların hukuk çeçevisinde mücadelesiyle önlenmesi daha iyi olur grev kararının iptal edilmesi dilegiyle