E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Amaçları Erdoğan'ı infaz etmek'---

'Amaçları Erdoğan'ı infaz etmek'

'Amaçları Erdoğan'ı infaz etmek'
14 Ocak 2014 - 11:10 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut gündeme dair açıklamalarda bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, 17 Aralık'ya yapılan operasyonda, tek amacın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı infaz etmek olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut, Başakşehir Belediyesi tarafından Mehmet Emin Saraç İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen konferansta gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde en yoğun saldırıları altında olduğunu vurgulayan Yiğit Bulut, "Daha önce böyle saldırılar yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti tarihine bakarsanız dış güçlerin aynı oyunları daha öncede oynadı. Bu ülkede başbakan asıldı, sadrazam kellesi alındı, Osmanlı padişahı boğuldu. Çünkü arkasında duracak bir millet yoktu. Ama en büyük yanılgıları şu: Ne 1960, ne 1980 değil. Yıl 2013 ve Türk halkı başbakanına uzanan eli kökünden kesecek hale geldi" dedi.
Türkiye Cumhuriyeti devletine yapılan saldırının tek bir amacının olduğunu söyleyen Bulut, şöyle konuştu: "Bu halkı özgürleştiren, bu halkın değerlerine yaşamasına imkan tanıyan ve bu halkı yerleşik düzenin elinden kurtaran bir başbakanı infaz etmek. Bütün dertleri Recep Tayip Erdoğan' sız bir Türkiye. Bunun arkasında küresel bir koalisyon var. Bugün saldırıyor görünen uç unsurlar hiç önemli değil. Biz bunları başa çıkmasını biliriz. Yolsuzluk kim yapmışsa darağacına kadar yolu var. Benim babam yapsa kendi ellerimle teslim ederim. Yolsuzluk algılaması adı altında Türkiye Cumhuriyeti'ne ve kurumlarına saldırıysa, hükümete, devlete, millete yönelik bir saldırıysa bunu idrak etmek gerekiyor".

10 yıldır yerleşik medya düzeninin Türkiye'de hükmünün olmadığını ifade eden Bulut, "Ben bu ülkede bir medya patronuna efendim diye hitap edenleri gördüm. Medya patronunun evine giden genelkurmay başkanını gördüm. Medyayla rütbeli subay bir araya geliyor ve Başbakanı linç etme planları yapılıyor" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'la Japonya gezisinden örnekler veren Yiğit Bulut, "Japonya'nın sanayi tesisleri 100 kilometre git yine de bitmemiş. Bizimkiler 50 yıldır televizyon üretiyorlar. Oradan buradan kalıbı topla, onu montajla sonra 12 taksitle vatandaşa kakala sonra da ‘ben Türkiye'nin en büyük televizyon üreticisiyim' de. Sen hiçbir şey değilsin. Sen yalancısın. Sen faizcisin, sen faiz ile halkın kanını emen bir adamsın. Sen benim Başbakanıma açıktan kast edersen ben de açıktan kast ederim. Haddini bileceksin. Yıllarca seni sırtımızda taşımışız. Yıllarca senin sattığın çarığı, çürüğü almışız. Yıllarca sana faizce para ödemişiz. Yıllarca 5 bin kişinin kanımızı emmesini izin vermişiz. Haddini bileceksin. Benim verdiğim oya saygı duyacaksın. Yoksa benim tokadım sana çok sert olur" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (30)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eymen14 Ocak 2014 21:05

    Bır adnan menderes, bır Turgut Özal,ve şimdide Erdoğan... Turkıye için çok kötu komplolar var ortada, iç darbe girşimine benzer hareketler (17 aralık operasyonu) var. Allah hukumetımızın yardımcısı olsun, işleri çok zor, içerden desteklerın olması gerçekten kötü

  • cıhan14 Ocak 2014 21:00

    Ulkenın 2000 öncesıne gıtsın ısteyenler dıs gucler ama ıçerdende destek var.Türkıyede yaşayanlar 2000 yılı öncesını hatırlasınlar, enflasyon %150 lerın ustundeydı, faiz %100 ler cıvarlarındaydı.Bır dönem ımf para vermeyınce para kıtlıgına gırmıskı %1000 lere nıle çıktıgı olmus.Yaşım 51 ve bu gunlerı çogu kısı hatırlamaz.Turkıyede yaşayan ınsanlar çok kotu gunlerden bu gunlere geldı.Bunu lutfen unutmayın.1980 ler öncesınde dogru duzgun yatırım yoktu.2000 lere kadar hafıf canlandı ancak asıl yatırımlar Türkıyeye 2000 sonrasında geldı.Son 10 yılda çok gelıstı Turkıye.Bır Surıye yapılmak ıstenıyor, bır mısır yapılmak ıstenıyor.Turkıye gelısmesın ıstenıyor.Yanlısı olan yargılanır, yada çok kotu durum varsa erken seçım olur ama darbe gırısımı çok kotu sonuclar dogurur.Kımse oyuna gelmesın.Sandıkta gösterın oyunuzuu, yatırım yapan her zaman ıyıdır.Yatırım gelısmedır.Çift yollar harıkadır,Yerlı otomobıl her ulkenın hayalıdır.Dusuk faiz iyidir.Dusuk enflasyon ıyıdır.Şuan tarıhın en dusuk faiz ve enflasyonlarını göruyoruz belırteyım.Tasarruf iyidir,Bu hukumet 2014 için 400 mılyar dolar yatırım öngörmuş ne kadar guzel bırsey.Bundan daha iyisini yapacak varsa ona verırım oyumu ama Turkıye tarıhınde boyle yatırımı görmedım ben.Ulkemız için iyi düşünün.Bu ulkede bız yasıyoruz.Iyılık yaparsakta kendımıze kötuluk yaparsakta kendımıze lutfen ıyı dusunsun herkes(Darbe zorbalıktır bunu herkes bılsın)Japonya bıle yatırımlarla buyumustur.Bır dıgerı Almanya yatırımlarla buyumustur.Global Turkıye olarak dusunun.Sagcı solcu gıbı degıl

  • yayerkeği14 Ocak 2014 21:00

    5 sene önce başbakanı kapasitesiz ve hainlikle suçlarken şimdi tam tersini savunuyorsun.Daha sen bile kendinin ne olduğuna karar verememişken bizler neden senin bu söylediklerine inanalım ki?

  • cemil14 Ocak 2014 19:07

    sahte ekonomi, gayrımenkule, sıcak paraya dayalı ekonomi yapıp insanları kandıran erdoğan bence baştan gitmeli

  • cemil14 Ocak 2014 19:06

    mağduru oynayıp halkı kandırıp memlekete diktatör oldunuz, çaldınız çırptınız ama yetmedi yine mağduru oynuyorlar. başkan olamayacaksın ya artık o bile yeter, laz diktatör

  • kurt14 Ocak 2014 18:12

    Sayın sosyal demokrat, Bence ülke ekonomisinin ne kadar kötü durumda olduğunu bir inceleseniz , ülkemizin yıldızının ne pahasına parladığını anlarsınız !

  • EDİTÖR14 Ocak 2014 17:53

    KOPYALA YAPIŞTIR SİYASİ YORUMLAR BU SİTEYEDE GELMİŞ HABERİNİZ OLSUN HER HABERE AYNI YORUM MU OLUR???BİRAZ PROFESYONEL OLUN ARTIK YAA....

  • Sosyal demokrat14 Ocak 2014 16:48

    ilk defa Akp ye oy vereceğim. ve benim gibi okadar çok insan varki. Gezi olaylarıyla yıldızı parlayan ülkemizi ne hale getirdiler. sonrada bu iç saldırılar ve entrikalarla neleri amaçlıyorlar çok iyi bliyoruz. chp mhp cemmat kolaşsyonuna lanet ediyorum ve bunların dış destekcilerine.. böyle ülkeye zarar veren yöntemlerle sadece karşındakileri kötüleyerek nah iktidar olursunuz. hepsi erdoğanın kılı olamazlar

  • Murat14 Ocak 2014 16:42

    Japonya'nın sanayi tesisleri git git bitmiyormuş... bizimkilerin de inşaatları git git bitmiyor. yandaş zenginler arasında doğru dürüst sanayici var mı? hepsi inşaatçı. rant zengini... ranttan milyon dolarları kazanıyorlar ama üretime teknolojiye yatırım yok. Vatan hainliği bu değildir de nedir?

  • ibrahim özbek14 Ocak 2014 15:53

    bu adamı sevmem fakat söyledikleri doğru amaç erdoğan fakat Allahın izniyle millet çabuk uyandı erdoğanı yedirmeyiz

  • taüteet14 Ocak 2014 15:48

    yüce divan da senide görürüz inşallah ....

  • ckarakol14 Ocak 2014 14:45

    hayatımda bu kadar palavracı bırını gormedım

  • ali14 Ocak 2014 13:52

    peki 700 bin tllik saati acaba sizin bakanın koluna savcımı yoksa polismi taktı yiği bey

  • iıodıodğtot14 Ocak 2014 13:51

    Yıl 2013 ve Türk halkı başbakanına uzanan eli kökünden kesecek hale geldi :) işte tam da o yüzden teknoloji ilerlemiyor bu ülkede yiğido az biraz daha çalıştır saksıyı bulucan bak ... millet teknolojiyle uğraşırken bizler kafa kol kesmeye vakit harcıyoruz sayenizde ....

  • ali14 Ocak 2014 13:50

    sayın yiğit bey ben 850 tl askari üçret alıyorum hadi bir hesap yap bu insan nasıl geçinir 10 senelik bir iktidar partisi ve benim alım ğüçüm her gecen düşüyor şimdi biz vatandaşların düzelen şey ney

  • ieaeiaie14 Ocak 2014 13:48

    senin verdiğin oya saygı duyulmalıda bizimkine duyulmamalımı lale ?

  • Murat14 Ocak 2014 13:39

    Ben Başbakan'a hem acıyor hem kızıyorum. Acıyorum böyle adamlar ona danışmanlık yapıyor. kızıyorum bu adamlaru tutup danışman yaptı. yiğit bulut'un bildiği tek şey var teknik analiz. onun haricinde iktisat 1. sınıf öğrencisi bile bundan daha iyi ekonomi bilir.

  • ağlayın bakiyim14 Ocak 2014 13:33

    sakın mağdurları oynamayı bırakmayın

  • Altay Tan14 Ocak 2014 12:38

    Yiğit bey Kalın don yağı,kullanma İnce yağ kullan.Maaşın artsın.

  • TC AKIN14 Ocak 2014 12:28

    İNFAZA GEREK YOK BU SINIR BU GERGİNLİK ONU GÖTÜRÜR UMARIN EN KISA SÜREDE OLUR

  • vatandaş14 Ocak 2014 12:23

    Son duyumlara göre Anamurda muzun yanında ananas da yetişebileceği kanıtlanmış...

  • hakan277214 Ocak 2014 11:56

    Yiğit bulut gerçekleri gören bir ekonomist yazar.Hepsi doğru.Eğer yolsuzluk varsa savcılar kendi siyasi ve dini düşüncelerini bir tarafa bırakarak,hakkın ve haklının yanında yer alarak,kişinin yolsuzlukları kanıtlanana kadar kişilik haklarına zarar vermeden,aynı zamanda ülkemizin ekonomisine darbe vuracak derecede yolsuzlukların üzerine gidiyorum diye halka yutturmadan yapıyorsa o savcının her zaman bu millet arkasında durur.17 aralık darbesi ülkemizin ekonomisine vurlan en büyük darbeydi.Bırakın siz başbakanı oğlun bakanları,borsada ki kayıplara bir bakın.Bun birileri bu şekilde yaptı ve malın büyük lokmasını götürdüler.Küçük yatırımcılarn durm ne hepsinin parası pul oldu.MİLLET OLARAK DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN HEDEF ÜLKEMİZ Mİ BAŞBAKAN MI YOKSA YOLSUZLK MU BUN AYIRT EDECEK KADAR DA ARTIK GELİŞMİŞ BİR TOPLUM OLARAK ELİMİZİN TERSİ İLE İTMEMİZ GEREKİR.Yolsuzluk yapılmış olsaydı ülkemiz bu kdar gelişir miydi?GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN BİR MİLLET GELECEĞİNE YÖN VEREMEZ.

  • niye bura muz cumhuriyeti mi!14 Ocak 2014 11:54

    Bir yolsuzluğu yok ise ; koskoca Başbakanı yerinden kim indirebilir ki ; niye burası muz cumhuriyeti mi. Verilemeyecek hesabı olmayan , kimseden korkmaz..

  • kurt14 Ocak 2014 11:35

    Yiğit Bey, "Türk Halkı " deme bence , patron kızmasın !

  • adam haklı14 Ocak 2014 11:33

    yakında 15 saatlik izmir yolunu 3,5-4 saatte gidince anlarsınız bazı seyleri.. ama bizim millet hizmetten anlamaz..

  • dlbyz14 Ocak 2014 11:30

    güve bulaştı naftalinlemeye geç kaldın yiğit 4 yıl önceki yazılarına don tarafsız ol bence yorgan çok büyük güveler deve olacak o zaman yorgan bitecek kıral çıplak denecek ama kıral çıplaktı paradan kür kü taşıyamadı

  • kedi14 Ocak 2014 11:23

    jöleli döktürmüş gene halelin var JÖLELİ CENGAVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • hazım kurt14 Ocak 2014 11:20

    yiğit bulut , yıllarca yaptığı ekonomi programında ısrarla doların 1,55 i geçemeyeceğini iddia etti, her programda bunu vurguladı. Kaç kere mail attım sordum , şimdi ne düşünüyor acaba ? Bir kaç havalı lafı ( paradigma kayması , eksen kayması vs..) sürekli tekrarlayarak günü kurtarmak pek iyi bir strateji değil. Bu iktidar gidince kime hizmet edecek çok merak ediyorum...

  • halim14 Ocak 2014 11:17

    11 yildir satmadik fabrika birakmadilar simdi niye teknoloji uretemiyoruz diye dusunuyorlar..

  • vatandaş14 Ocak 2014 11:15

    Güldür, bizi Yiğit....