E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'AMK' o küfürün kısaltılmışı---

'AMK' o küfürün kısaltılmışı

'AMK' o küfürün kısaltılmışı
09 Haziran 2012 - 08:27 borsagundem.com

Yeni çıkacak spor gazetesi AMK'ya ağır eleştiri: Futboldaki holiganizm ve şiddetin artık en uç noktası!

Milliyet gazetesi yazarı Mehveş Evin köşesinin bir bölümünü bu yeni çıkacak gazeteye ayırdı. "SPOR BASINI BU KADAR MI DÜŞTÜ?" mü ara başlığıyla bugün gazetede yayınlanan köşede Sözü gazetesine sert eleştiriler yöneltti. İşte Evin'in köşesindeki AMK bölümü: 
" Yeni bir “spor” gazetesi yayın hayatına başladı. Gerçi adının sporla hiçbir ilgisi yok: AMK. Evet, yanlış okumadınız. Herkesin bildiği “o küfürün” kısaltılmışı.
- Sosyal medyada “amk” veya “amq” diye yazınca bunun ne anlama geldiğini çocuklar bile biliyor. Reklamlar, tam bunun üzerine oturtulmuş.
- Zorlama olması bir yana, çok aşağılık bir isim. Ayıptan geçtim, futboldaki holiganizm ve şiddetin artık en uç noktası. Nedir bu kadınların cinsel organıyla uğraşma hastalığı?
- Sözcü grubu AMK’yı “açık, mert, korkusuz” olarak açıyor. Bu durumda “AMK Sözcü” denirse kimse alınmasın."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tangut10 Haziran 2012 06:54

    şeref haya duygusunu kaybetmiş insanlarsınız hepinize acıyorum!!!

  • AHMET ÖZBİR09 Haziran 2012 22:09

    ATATÜRK SAĞ OLSAYDI "SÖZCÜ"NÜN PATRONLARINI ŞEHRİN GÖBEĞİNDE GEREKSİZ ODUNLARI TOPLATIP YAKARDI, ONLARI DA İÇİNE ATARDI! O utanmaz adamlar deyip dursun küfür değil "açık, mert, korkusuz" yiğitleriz (küfürcü zatlar yiğit olursa eşşekler de olur kahraman(!), aynı zamanda da Atatürk'ü bir güzel kullanırız, ceplerimizi doldurup bu alemi yakarız(!) Ancak Atamız hayatta olsaydı sizin gibilerini bir güzel yakıp küllerinizi de Marmara'ya atardı!..

  • 09 Haziran 2012 20:23

    Bana Angus diye hitapta bulunan ANGUS; AMK’yı da “açık, mert, korkusuz” olarak açıklayan zaten Sözcü Gurubu. Kendilerinin "Atatürkçü, Milliyetci, Kemalist" olduğunu söyleyenlerde onlar. Ama sen bunu küfür olarak algılıyorsan o ayrı...

  • AHMET ÖZBİR09 Haziran 2012 17:33

    ANGUT'UN BİRİ DE ALÇAKÇA KÜFÜRÜ "ATATÜRKÇÜ"LÜK OLARAK YORUMLUYOR! Böyle kafaların hala varolması korkunç bir şey! Adamlar resmen küfür ediyorlar, milletin değerleriyle alay ediyorlar, Türk'ün hükümetine Rum'dan daha çok düşmanlık ediyorlar, ancak gelin görün ki kof kafalar onlara hak verebilecek kadar zıvanadan çıkmışlar.

  • 09 Haziran 2012 15:02

    "Atatürkçü, Milliyetci, Kemalist" olduğunu söyleyen Sözcü Gurubu AMK’yı da “açık, mert, korkusuz” olarak açıkladı. Ne var bunda şimdi...

  • ADI YASAKLANMALI,İÇERİĞİ DEĞİL.09 Haziran 2012 14:01

    sonuna çok şey uyuyor örneğin ,koyayım,koyduğumun,başına cı eki konursa malum K'nın anlamını,Bu isimdeki bir gazeteyi kim yetkili ise yasaklamalı yoksa her aklına gelen ilgi çeksin diye başka yayınlar serbestçe yayınlayabilir.Bir basın ahlak yasası boşuna mı acaba.Örneğin şöyle dergi,gazete veya internet site isimleri de konabilir bundan sonra..OÇÇ,EBSK,AASK,GVN,PŞT,İBNÇ,YRR,AMCOAMC,EBSÇC...GİBİ.

  • M.Çelik09 Haziran 2012 13:58

    Futbolu bu hâle getirenler değil de bu gazeteyi çıkaranlar rezil, değil mi?

  • rözer09 Haziran 2012 13:33

    “AMK Sözcü

  • reklamın iyisi kötüsü09 Haziran 2012 13:33

    Adını ilk gördüğümde de "acaba?" dediydim. demek herkes aynı şeyi düşünmüş... bir de şu FCUK var French Connection UK:)Ona da çok uyuz oluyorum.

  • 09 Haziran 2012 12:50

    boyle hgazete ısmımı olur rezalet...

  • AHMET ÖZBİR09 Haziran 2012 12:32

    KÜFRÜN "SÖZCÜ"SÜ! Bir kere daha gördük bütün güzelliklere, bütün şahlanışlara, kardeşliğe, birliğe, beraberliğe, velhasıl tüm güzelliklere karşı duran, Yahudi'nin önde gelenleriyle otel önlerinde yakalananlar bu milleti, değerlerini, seçtiklerini hazmedemeyen "ağızları küfür kokan"lar maalesef gazeteci diye geçinebiliyorlar, gerçekten de dostlar onlara gazeteci denebilir mi, yoksa "küfürbaz, düzentanımaz, kaostan zevk alıp küresel güç olmamızdan korkan "gaztelleri mi?" karar sizin ve bizimdir, çünkü biz ne dersek o olacak diğerleri sadece seyredecek. Küfürbüzlar bugün varsınız yarın yokolup toz olacaksınız, çünkü bu millet küfürbazları, cuntanın yalama takımını asla affetmez.