E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da büyük FETÖ operasyonu---

Ankara'da büyük FETÖ operasyonu

Ankara'da büyük FETÖ operasyonu
02 Şubat 2017 - 11:08 borsagundem.com

Ankara'da aralarında görevden alınmış polislerin de olduğu 177 kişi hakkında gözaltı kararı çıktı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 177 polisin gözaltına alınması talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanmasına yönelik aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Konya'nın da bulunduğu 25 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Polislerin bir bölümünün gözaltına alındığı, diğerlerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan polisler, ifadeleri alınmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salih saydam04 Şubat 2017 13:43

    kendini gizleyen FETÖ cüler ne olacak? hakim ve savcı iken insanların hayatlarını karartan kararları geçerli olmaya devam ediyor. tutuklanan hakim ve savcıların verdiği kararlar geçerliliğini koruyor, yeniden yargılanma talepleri sürekli reddediliyor. Kasten verdikleri kararlar mağdur etmeye devam ediyor.FETÖ hainlerinin çoğuda hala görevde temizlenmeleri gerekmezmi?