E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da PKK operasyonu---

Ankara'da PKK operasyonu

Ankara'da PKK operasyonu
18 Ağustos 2015 - 09:56 borsagundem.com

Ankara'da jandarma PKK mensubu kişilere operasyon düzenledi

Ankara’da jandarma ekipleri sabah saatlerinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri PKK/KCK terör örgütünün gençlik şehir yapılanması adına faaliyet gösteren ve eylemlere karışan, Ankara yapılanması içinde bulunan örgüt üyelerine yönelik Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonun devam ettiği öğrenildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DLBYZ18 Ağustos 2015 14:38

    EVET NE YAPMALI BİR ADAYA KOYUP ÖCALANIDA O ADAYA BIRAKMALI BİR KİŞİ EKSİK KUMANYA VERİP NE YAPACAKLAR SEYRE DALMALI BU ARA APO SAKİN DÜŞÜNMESİ ÖNLENMELİ APO NASIL BESLERSE BESLESİN DERTTEN ÖLSÜN

  • fatih18 Ağustos 2015 11:56

    Ne yani öz öz, çocuk diye gelip askerimizi şehit mi etsin. Nasıl olsa haktır şehit edebilir mi demek istiyorsun? Ya da devletin polisi askeri pkk yerine masum ekmek almaya giden çocukları mı tutukluyor yine! Çocuk mocuk tutuklama da olmamalı direkt onların askere polise sıktığı gibi buldukları yerde sıkmalılar! Bu askere polise ve onların ailelerine hak mı bu eziyet? çocuk diye ülkeyi bölsünler askeri polisi şehit mi etsinler! her yer hain dolmuş tam da bu dönemde herkesin ipliği pazara çıkıyor herkes görüyor biliyor kimlerle kirli ittifak kirli ilişkiler içinde oldukları!

  • Mehtap18 Ağustos 2015 11:54

    ÖZ-ÖZ Rumuzlu kişi. Biz ne çocuklar gördük, etrafı yakan, askeri, polisi kurşunlayan... Zaten PKK bunları kullanıyor, bu zavallıları... Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de vs Kürt Devleti kuracaklarını düşünüyor bu zavallılar. Yazık, çooook yazık.

  • ÖZ-ÖZ18 Ağustos 2015 11:35

    Fotoğraftan da mı anlamıyorsunuz, ne söylenirse inanıyorsunuz. Kollarına boylarına bakın, çocuk bunlar resmen.

  • antihain18 Ağustos 2015 10:09

    hain kıroları hapse atıp beslemeyin yakalandıkları yerde infaz edin