E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da tehlikeli gerginlik---

Ankara'da tehlikeli gerginlik

Ankara'da tehlikeli gerginlik
28 Mart 2014 - 00:35 borsagundem.com

Batıkent'te çarşamba akşamı başlayan gerilimde dün akşam kan aktı. Olayları protesto eden gruba sallama ile saldıran bir kişi feci şekilde darp edildi

Ankara Batıkent'te dün başlayan seçim geriliminde bu akşam da kan aktı. Geceyarısı dünkü olayları protesto eden gruba elinde döner bıçakları ve sallamalar olan 4 kişilik bir grup saldırdı. Döner bıçaklı ve sallamalı gruptan bir kişi feci şekilde darp edilirken diğer 3 kişi kaçarak izini kaybettirdi.

Ankara Batıkent'te dün seçim bildirisi dağıtan grup aynı yerde toplanarak basın açıklaması yaptı. Grup açıklamanın ardından yaşanan olayları protesto etti. Grubun yolu trafiğe kapatmasının ardından polis biber gazı ve TOMA’larla gruba müdahale etti. Müdahalenin ardından dağılan grup daha sonra Batıkent Bulvarı’na barikat kurdu. Bunun üzerine Polis 5 TOMA’yla birlikte olaya tekrar müdahale etti. Polisle grup arasındaki kovalamaca gece boyu devam etti.

Gece ilerleyen saatlerde plakası belirlenen gri bir araçtan inen dört kişi protesto yapan gruba sallamalar ve döner bıçakları ile saldırdı. Bunun üzerine gruptakiler sallama çeken bir kişiyi feci şekilde darp etti. Diğer üç kişi olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Yaralanan kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Göstericiler aracı da kullanılamaz hale getirdiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)