E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'dan katliama sert çıkış---

Ankara'dan katliama sert çıkış

Ankara'dan katliama sert çıkış
08 Temmuz 2013 - 11:23 borsagundem.com

Davutoğlu: Mısır'daki katliamı temel insanlık değerleri adına kınıyorum

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mısır'da sabah namazında yaşanan katliamı, temel insanlık değerleri adına şiddetle kınadığını belirtti.
Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan paylaştığı mesajında, "Mısır'da sabah namazında yaşanan katliamı, savunageldiğimiz temel insanlık değerleri adına şiddetle kınıyorum. Provokasyonlara rağmen Mısırlı kardeşlerimizin bundan sonra da vakar içinde demokrasiye ve özgür iradelerine sahip çıkmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Mesajında Mısır halkının iradesine saygılı bir siyasi normalleşme sürecinin başlamasının gerektiğine dikkati çeken Davutoğlu, kardeş Mısır halkına taziyelerini iletirken, "Mısır, Ortadoğu'da yükselen demokrasi talebinin umududur ve Türkiye her zaman Mısır halkıyla dayanışma içinde olacaktır" ifadesine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • güven08 Temmuz 2013 14:41

    davutoğlu suriye konusu ne oldu

  • güven08 Temmuz 2013 12:25

    kendi önergesine red oyu veren bir hükümet hayret

  • ???08 Temmuz 2013 11:53

    Akıllarını fikirlerini Mısır'la, Suriye ile bozmuş bu iktidar. Siz önce Gezi Parkında 45 gündür yaptığınız Şiddetin, Zulümün, Zorbalığın hesabını Halkımıza verin...Bırakın başka ülkelerin iç işlerine karışmayı. Başka ülkelerin iç işleri sizleri ilgilendirmez.

  • a08 Temmuz 2013 11:52

    ölenleri kendilerine düşman gördükleri için darbecileri destekleyenler için ölü sayısının önemi yoktur vicdanları sızlamaz

  • Ali Peker08 Temmuz 2013 11:33

    Darbecileri Allah kahretsin.