E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAnkaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi sona erdi---

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi sona erdi

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi sona erdi
31 Mayıs 2024 - 17:33 borsagundem.com

Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, Belözoğlu'na emekleri için teşekkür edilerek, kariyerinde başarılar dilendi.

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 17. sırada tamamlayarak küme düşen başkent temsilcisi MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu kararını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, "Teknik direktörümüz Emre Belözoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşılarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Emre Belözoğlu'na emekleri için teşekkür eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Emre Belözoğlu

Teknik direktörlük kariyerinde daha önce Fenerbahçe ve Başakşehir takımlarında da görev alan Belözoğlu, MKE Ankaragücü ile küme düşme üzüntüsü yaşadı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörlüğü görevine sezonun 8. haftasında getirilen Belözoğlu yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, ikinci yarıda başarılı sonuçlar elde edemedi.

Belözoğlu idaresinde Türkiye Kupası'nda yarı final oynayan MKE Ankaragücü, 43 yaşındaki çalıştırıcıyla ligde 31 maçta 7 galibiyet, 13 beraberlik, 11 yenilgi yaşadı.

Ligin ikinci yarısındaki 19 haftada sadece 4 galibiyet elde edip, 19 puan toplayabilen MKE Ankaragücü, 6'ncı kez Süper Lig'e veda etti.

Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali!

 

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler açıklaması

 

İşte Emre Belözoğlu'nun yeni takımı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Açıkça01 Haziran 2024 01:31

    Son derece hırçın bencil  egosu yüksek. Hak ettiğinizi buldunuz. Bizim futbolcuların geneli böyle. Oysa spor disiplini tam tersini gerektiri.  Pro lisans olamdığını söyleyen birine ileri geri söylenmişti; şimdi morardı işte. Maalesef bide zerre kadar teknik ve fizik işlemiyor. Her işimiz harala gürele o da olmadı hakeme saydır.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA31 Mayıs 2024 17:47

    Nereye gitti ise orayı çökertti. Finali muhteşem oldu.