E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisANKARALILAR ROTAYI İNTEMA’YA ÇEVİRDİ---

ANKARALILAR ROTAYI İNTEMA’YA ÇEVİRDİ

ANKARALILAR ROTAYI İNTEMA’YA ÇEVİRDİ
04 Şubat 2009 - 10:30 borsagundem.com

Faktoring hisselerinde yaptığı operasyonla yeniden ismini duyuran Ankaralı oyuncunun rotayı İNTEMA’ya çevirdiği öne sürülüyor

Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşlarından Eczacıbaşı Yapı Gereçleri’nin, yine topluluk bünyesinde yer alan Vitra Küvet'i birleşme yoluyla devralacağın açıklamasıyla grup hisselerinde yukarı hareket başladı. Borsayı çok iyi bilen ve zaman zaman hisse alım satımı yapan CEO Erdal Karamercan’ın , ‘Yabancı ortaklık” mesajı veren açıklamalarından sonra da yükseliş hızlandı. Ancak grubun 2002 yılında yaşanan ve büyük hüsranla sonuçlana operasyondan sonra sessizliğini koruyan şirketi İNTEMA’da daha sert hareketler yaşanıyor. Hisse kısa sürede 2 TL seviyesinden 3 TL sınırına kadar yükseldi. Bu hareket sonrası hissede Ankaralılar ‘Akın Akın’ geliyor şeklindeki söylentiler arttı. Garanti Faktoring hisselerinde yaptığı operasyonla yeniden ismini duyuran Ankaralı oyuncunun rotayı İNTEMA’ya çevirdiği öne sürülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)