E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiAnonymous'dan THY'ye şok saldırı---

Anonymous'dan THY'ye şok saldırı

Anonymous'dan THY'ye şok saldırı
25 Ağustos 2012 - 19:31 borsagundem.com

Anonymous'un Türkiye ayağı Türk Hava Yolları'nın internet sitesini çökertti

Türk Hava Yolları'nın internet sitesi turkishairlines.com, Anonymous'un Türkiye kolu tarafından çökertildi. THY'nin internet sitesine girmek isteyen kullanıcılar, "The service is unavailable" uyarısıyla karşılaştılar. Hacker grubu, siteyi çökertmek suretiyle online bilet satışlarını baltalamak istediğini de vurguladı.
Grup, Twitter'daki sayfasında, şu açıklamaları yaptı:
- Turkishairlines.com  tarafımızca kapatıldı. Buna ek olarak havaalanındaki tüm sistemlerini birazdan devre dışı bırakacağız.
- THY mağduru çalışanlar işe alınmadığı sürece THY'e rahat nefes aldırmak istemiyoruz.
Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesi olan Turkishairlines.com geçtiğimiz Mayıs ayında yine hacklenmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hür düşünce25 Ağustos 2012 23:06

    calişanlar tabiiki kanuni haklarina ulaşmak isteyecektır fakat ülkemizde iyi temiz kariyerli bir iş olan t.h.y calişmak her insana nasip olmaz aldikları maaş ülkenin en ıyı olan maaşidir iyi giyimle temiz işiyle ödedigi parayla bir numaradır bence dunyanın bir cok yerinde ekonımik krız varken o ülkelerin hava yolları iflas ederken t.h.y. nin konumuna darbe vurmak oldukca yanliştı zamanı degildı tabiiki talepte bulunacaklardı duzen icinde ve uygun zamanda bence cikarılanlarin uzaklaştırilmasi dogrudur bu tip calişanin önemli durumlarda thy na zarar verir diye düşünüyorüm