E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAntalyaspor: 4 – Galatasaray: 2---

Antalyaspor: 4 – Galatasaray: 2

Antalyaspor: 4 – Galatasaray: 2
16 Nisan 2016 - 16:47 borsagundem.com

Antalya deplasmanında moral arayan Galatasaray beklemediği bir yenilgi aldı. 6 gollü karşılaşma Antalyaspor'un 4-2 galibiyetiyle bitti

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.. Antalya Stadyumu'ndaki mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. Zevkli ve heyecanlı geçen 90 dakikada 6 gol atıldı. Galatasaray'ı evinde 4-2 mağlup eden Antalyaspor puanını 36'ya yükseltti. Galatasaray ise 41 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1.dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi ekip Antalyaspor başlıyor.

8.dakika Samuel Eto'o'nun pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Jean Makoun'un kaleye göndermek istediği şutunda top Galatasaray savunmasından geri geliyor.

15.dakika GOOLLAntalyaspor, Samuel Eto'o'nun golü ile maçta öne geçiyor. Jean Makoun'un ara pasıyla sol kanatta topla buluşan Samuel Eto'o hızla ilerleyerek ceza alanına giriyor ve Fernando Muslera'nın solundan sağ ayak içiyle yaptığı vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

23.dakika Sol kanatta ikili mücadele sırasında Serge Mbilla Etame Lionel Carole'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

31.dakika Sol kanattan kazanılan korneri paslaşarak kullanan Yasin Öztekin'in ardından ceza alanına gönderdiği ortasında top doğrudan dışarı çıkıyor.

40. dakika GOOLL Galatasaray, Lukas Podolski'nin golü ile maçta eşitliği yakalıyor. Lionel Carole'ün sol kanattan ceza alanına gönderdiği pasıyla topla buluşan Lukas Podolski son çizgiye kadar inerek sol ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ve meşin yuvarlak kale ağzındaki Diego Angelo'ya da çarparak Saso Fornezzi'nin sağından ağlarla buluşuyor.

44.dakika Lionel Carole'ün sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

45+2.dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1'lik eşitlikle tamamlanıyor.

46.dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk ekip Galatasaray başlıyor.

48.dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Yasin Öztekin'in ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

53.dakika GOOLL Antalyaspor, Samuel Eto'o'nun golü ile maçta tekrar öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Lionel Enguene'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Diego Angelo kafayla topu kale ağzına gönderiyor. Kale ağzında boş durumda bulunan Samuel Eto'o topun gelişine yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak kendisinin ve takımının ikinci golünü atıyor.

64.dakika GOOLL Galatasaray, Umut Bulut'un golü ile maçta tekrar eşitliği yakalıyor. Lionel Carole'ün sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Umut Bulut ön direkte topun gelişine yaptığı etkili vuruşuyla Saso Fornezzi'nin solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

70.dakika Ryan Donk ikili mücadele sırasında Jean Makoun'a ayağıyla çok sert ve kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Yaşar Kemal Uğurlu bu oyuncuya direkt kırmızı kartını gösteriyor ve Galatasaray maçta 10 kişi kalıyor.

72.dakika GOOLL Antalyaspor, Emrah Başsan'ın golü ile maçta bir kez daha geçiyor. Hızlı gelişen Antalyaspor atağında Jean Makoun'un defansın arkasına attığı uzun pasa hareketlenen Samuel Eto'o topla birlikte hızla ceza sahsına giriyor ve pasını daha müsait durumdaki arkadaşı Emrah Başsan'a veriyor. Emrah Başsan da sağ ayağıyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

76.dakika Sol kanattan kazanılan korneri Yasin Öztekin paslaşarak kullanıyor ardından Emre Çolak'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

80.dakika Sol kanattan kazanılan korneri Yasin Öztekin paslaşarak kullanıyor ardından Olcan Adın'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor. Sonrasında Emre Çolak'ın tekrar ceza alanına gönderdiği ortasında Olcan Adın kale önünde topa dokunamayınca top doğrudan dışarı çıkıyor.

87.dakika Antalyaspor gole yaklaşıyor. Hızlı gelişen Antalyaspor atağında Jean Makoun pasını ceza sahası içinde boş durumda bulunan Serdar Özkan'a aktarıyor. Serdar Özkan'ın sol çaprazdan sağ ayağıyla yaptığı vuruşunda ise meşin yuvarlak kalenin solundan az farkla auta çıkıyor.

90+1. dakika GOOLL Antalyaspor, Rıdvan Şimşek'in golü ile maçta farkı ikiye çıkarıyor. Umut Bulut'un yaptığı faul sonrasında kazanılan serbest vuruşu hızla kullanan Jean Makoun'un ara pasıyla topla buluşan Rıdvan Şimşek ceza sahası içinde bekletmeden sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ve kalesini terk eden Fernando Muslera'nın yanından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

90+3.dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ın düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Antalyaspor: 4 - Galatasaray: 2

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)