E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAntep'te galibiyet Ateş'i!---

Antep'te galibiyet Ateş'i!

Antep'te galibiyet Ateş'i!
04 Şubat 2012 - 21:23 borsagundem.com

Arka arkaya aldığı puan kayıplarıyla morali bozulan Galatasaray, geriye düştüğü maçta Gaziantepspor'u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Cimbom'un golleri Elmander ve hafta arası transfer olan Necati Ateş'ten geldi.
Gaziantepspor: 1 Galatasaray: 2
STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Muhittin Gürses, Serkan Olguncan
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas - Elyasa, Dany, Emre (dk. 70 Turgut Doğan), Şenol - Bekir (dk. 78 Sapara), Binya, Yasin, Sosa (dk. 70 Muhammet Demir) - Popov, Cenk Tosun
GALATASARAY: Muslera - Sabri, Tomas Ujfalusi, Semih, Hakan Balta - Engin Baytar (dk. 78 Riera), Melo, Selçuk, Emre (dk. 46 Yiğit Gökoğlan) - Necati Ateş, Elmander
GOLLER: Dk. 50 Popov / dk. 53 Necati Ateş, dk. 66 Elmander
SARI KARTLAR: Şenol Can, Yasin Pehlivan, Dany, Popov / Semih Kaya
26 Ekim 2011'de rakibine hem de Arena'da yenilmişti Cimbom.. Hem de 4 gol yiyerek. Şimdi Kamil Ocak'ta rövanşı almaya çalışacak. Terim hafta arasında transfer edilen Necati Ateş'i de 11'e almıştı. Elmander'in yanında O'na görev verdi. Antalya maçında kendisine kırmızı kart görerek ihanet eden Baros'u silen Terim, Necati'ye sımsıkı sarıldı. Daha o maçta Necati'yi oynatacağının sinyallerini vermişti Terim. Kaçan goller için, "Necati olsa atardı" demişti. Belki de Necati'ye bir mesajdı bu bilinmez. Galatasaray forması altında son golünü 24 nisan 2007'de Çaykur Rize'ye atan Ateş, bakalım bugün Terim'in beklentilerini karşılayabilecek mi?
9. dakikada soldan Emre'nin yaptığı ortada savunmanın karşıladığı topa Melo gelişine vurdu.. Etkisiz vuruş farklı auta çıktı. 14'te sol çaprazdan Selçuk'un ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta Emre Güngör topu kafayla karşıladı. 25 dakika itibarıyla orta alan mücadelesi şeklinde geçen bir mücadele izliyoruz. Ne yalan söyleyelim Necati ileride Elmander'den daha verimli, daha olumlu takım için. İsveçli ceza alanında kendisine atılan topları ezip duruyor. Ev sahibi takım biraz da rakibi yıldıran sert bir futbol oynuyor. 20 dakikada 2 sarı kart da bunun göstergesi.
28. dakikada Şenol'un pasını penaltı noktası gerisi sağ çaprazında kontrol eden Bekir'in vuruşu yandan auta çıktı. 2 dakika sonra Selçuk İnan ile Cimbom çok net bir gol kaçırdı. Sol çaprazdan Engin'in yaptığı ortada Selçuk'un altıpas çizgisinde ayak koyduğu top üst direkten auta çıktı. 1 dakika sonra Selçuk'un pasında Melo kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak vurmakta geç kaldı. Bekir topu uzaklaştırdı.
Bu pozisyonun dönüşünde ise tehlikeli olan takım Gaziantep'ti. Popov'un pasıyla buluşan Sosa ceza alanı dışından nefis vurdu. Muslera mükemmel kurtardı. 29. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı.. Sol çaprazdan Engin'in yaptığı ortada Selçuk'un altıpas çizgisinde ayak koyduğu top üst direkten auta çıktı..34'te ise Hakan Balta'nın göbekte topu sektirdi. Sosa, kalecinin üstünden topu aşırdı. Kaleye giden topa son anda çizgider Balta çıkardı ve kornere attı.
41'de Sabri'nin kaleciye kafayla verdiği top az kalsın içeri giriyordu. Galatasaraylı taraftarların yüreği ağzına geldi. 44'te ise Yasin'in defansın arkasına attığı topu kovalayan Cenk Tosun çaprazdan sert vurdu. Top az farkla auta gitti. İlk yarı da bu müthiş mücadelede gol sesi çıkmadı. Gaziantepspor: 0 Galatasaray: 0
50'de Gaziantepspor öne geçti. Yasin'in orta sahadan defansın arkasına pasını kafasıyla önüne alıp ceza sahasına giren Popov, Muslera'nın yanından yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3 dakika sonra ise Cimbom'un golü geldi. Gol yeni transfer Necati Ateş'indi. Elmander'in kafayla aşırdığı topu Emre ıskaladı.. Topla birlikte ceza sahasına giren Necati, Karcemarskas'ın bacaklarının arasından topu ağlara gönderdi.
66. dakikada Galatasaray öne geçti.. Ceza yayı gerisinde rakibinden kurtulan Engin'in ceza sahası sol çaprazına gönderdiği pasta Elmander yerden bir vuruşla yakın köşeden topu ağlara gönderdi.
80'de Selçuk'un pasında Necati ceza sahasına girerken kaleci Karcemarskas ile girdiği mücadelede yerde kaldı, hakem devam dedi. 89'da Soldan Selçuk'un penaltı noktasına doğru yerden kullandığı serbest vuruşta Riera'nın vuruşunu Karcemarskas çıkardı. Karşılaşma da Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)