E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAP tasarıyı kabul etti: Rusya'ya ambargo bombardımanı---

AP tasarıyı kabul etti: Rusya'ya ambargo bombardımanı

AP tasarıyı kabul etti: Rusya'ya ambargo bombardımanı
07 Nisan 2022 - 20:46 borsagundem.com

Avrupa Parlamentosu Rusya’dan petrol, gaz, kömür ve nükleer yakıt ithalatına yönelik ambargo uygulaması çağrısının da yer aldığı karar tasarısını kabul etti

Strazburg’da toplanan Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulunda, Rusya’dan petrol, kömür, nükleer yakıt ve gaz ithalatına tam ve acil ambargo konulması dahil olmak üzere Rusya’ya ek cezai önlem alınması çağrısında bulunulan karar 22 hayır oyuna karşı 513 evet oyuyla kabul edildi. 19 milletvekili çekimser kaldı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih Erkal08 Nisan 2022 06:57

    Lan havanız kime oğlum Putin'e göbekten baglısınız petrol doğalgaz madenler hububat ayçiçek yağı soya yağı attığınız taş gelip sizi vuracak ahmaklar Amerika'nın İngilizlerin doldurusuna gelenler büyük sorunları kucaklarında bulacaklar

  • baran07 Nisan 2022 22:49

    O zaman siz de mangal kömürü yakarsınız bundan sonra!

  • baran08 Nisan 2022 05:09

    Cahil sırıtık ne zırvalıyorsun yine?  Nato parçalandı ise sana dert mi oldu?  Avrupa nın da avukatı olmuş bu cahil cühela takımı var iken Avrupanın sırtı yere gelmez bu dangallar sayesinde!  Ne olduğunu bilmediğin konuları burada eleştiri yapıyormuş gibi yapmak için yazma!  İlkokul mezunuyuz galiba!

  • baran08 Nisan 2022 04:15

    Hadi oradan  salak spor onlar için sorun değilmiş!  Bu sırıtık soytarıya göre zaten bütün sorunlar Türkiye de Avrupa da sorun falan yok.  Halt etmişsin sen yalancı Sai yani sırıtık  ya bu ne sersem bir eleştiri!  Hiç bir bilgin olmadığı konularda dahi inanılmaz yalanlar atıyor!  Sahtekar Nato parçalansa ne olur parçalanmasa ne olur?  Hadi abu subuk saçmalamada defol git şuradan!  Türkiye nin  savunma teknolojileri Avrupa nın ilerisindedir.  Avrupa Türkiye yi  görmek paylaşmak istemiyorsa  onun sorunu  yine kendini gavurun yanına koyup oradan mevzi  almış zübüktor.  

  • Sai08 Nisan 2022 02:14

    Onlar için çok sorun değil, fuzyon ITER projesi, Dünya çekirdeğinden enerji elde etme projesi vs birçok sınırsız enerji projesi hayata geçmek üzere ve o projelerde rusya bile varken biz yokuz. Herkes sınırsız enerjiye geçerken biz rusyadan elektrik için gaz dilenmeye devam. Avrupa bunun acısını 5 sene 10 sene çeker sonra s.. çeker. Biz kusura bakma 30 milletin girdiği iter projesine girmeyi bırak, 25 yıllık projeden atılmayı başaran bir yönetimimiz var, tabi bunun başarısıda putinin. ustaca natoyu parçalamaya çalıştı ve başardı.