E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiApple Store'dan 50 milyar uygulama indi---

Apple Store'dan 50 milyar uygulama indi

Apple Store'dan 50 milyar uygulama indi
16 Mayıs 2013 - 16:10 borsagundem.com

Teknoloji devi Apple'ın 10 bin dolar değerinde ödüllü 50 milyarıncı uygulamayı indirme etkinliği kısa bir süre önce tamamlandı.

Uzun zamandır ilgiyle takip edilen ve 10.000 dolar değerinde ödüllü Apple’ın 50 milyar uygulama indirme sayısına ulaştı. Apple'ın sayfasında teşekkürler dileyerek bu etkinliğin tamamladığını bildirdi. Apple günler önce bu önemli gelişme için özel bir etkinlik hazırladı. Etkinlik kapsamında App Store özel sayfasında bir sayaç yayına girdi ve 50 milyara doğru saymaya başladı. Sayacın 50 milyarı geçmesiyle birlikte birçok kullanıcıyı çeşitli hediye çekleri bekliyor. 50 milyarıncı indirme işlemini gerçekleştiren kullanıcıya 10.000 dolar değerinde hediye çeki verilecek. 50 milyardan sonraki ilk 50 indirme işlemini gerçekleştiren kullanıcıya ise 500 dolar değerinde hediye çeki verilecek. Bu hediye çekleri App Store üzerinden kullanılabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)