E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiApple'dan bir sürpriz daha---

Apple'dan bir sürpriz daha

Apple'dan bir sürpriz daha
26 Ağustos 2012 - 05:58 borsagundem.com

Apple'dan bugün sürpriz bir açıklama geldi. Aylardır iPad Mini ile ilgili dedikodular gerçek oldu; cihaz ekimde lanse edilecek

Apple, 12 Eylül'de yeni iPhone'unu tanıttıktan sonra iPad Mini'yi de kullanıcılarıyla paylaşacak. Söylentiler iPhone 5 ile iPad Mini'nin bir arada lanse edileceğini gösteriyordu. Ancak Apple, iPad Mini'yi biraz daha sonra duyuracak.
NEDEN MİNİK BİR iPAD
Apple'ın efsane patronu Steve Jobs'ın tabletlerle ilgili açıklaması hala hafızalarda. Jobs, tabletler için ideal ekran boyutunun 10 inç olduğunu savunuyordu. Ancak Jobs'ın ölümüyle birlikte Apple da farklı adımlar atmaya başladı. Apple, böylece Google'ın aylar önce çıkardığı 7 inç'lik Nexus'a rakip olacak. Zira iPad Mini'ler, ebatlarından ötürü daha ucuz olacak ve daha geniş bir kitleye hitap edecek.
iPAD MINI NASIL OLACAK
Elbette Apple'dan henüz bir ayrıntı paylaşılmadı; ancak cihazla ilgili konuşulanları göz attığımızda öncelikle iPad Mini'nin arka yüzünde kamera olmadığını fark ediyoruz. Nexus'un 7 inç'lik modelinde de arka kamera yer almıyor. Pil ömrünü uzun tutmak isteyen Apple'ın retina ekranı yeni tablette kullanmaması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)