E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAraç sahipleri dikkat: Benzine büyük indirim kapıda! ---

Araç sahipleri dikkat: Benzine büyük indirim kapıda!

Araç sahipleri dikkat: Benzine büyük indirim kapıda!
04 Ekim 2023 - 08:45 borsagundem.com

Benzine büyük indirim geliyor. 5 Ekim'den geçerli olmak üzere benzinde 2 lira 10 kuruşluk indirim bekleniyor. İşte ayrıntılar...


Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BENZİNE İNDİRİM GELİYOR

5 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere benzinde 2 lira 10 kuruşluk indirim bekleniyor.

Motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

4 Ekim 2023 sabahında benzin ve motorinde herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 40.13 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 36.71 liradan satılıyor.

Benzine indirim geldi

 

Akaryakıt fiyatları gece yarısı değişiyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)04 Ekim 2023 09:45

    Bu ne ye benziyor ?  simit 10 tl.. simit oldu 15 tl... ama bir yerde başabaş noktası aşılınca tüketimi otomatıkman duruyor... benzınde, mazotta öyle.. zam yapsanda bir yerde kullanımı durur ve tuketım azalır.. çok fazla vergi beklerken tamtersı vergi düşüşü yaşanır. şuan yaşanan bu. fakirleşen millet tüketımı azaltıyor. tuketım azalması devletı vergi kaybına itiyor. vergi kaybı farklı mtv uydurması vergileri doğuruyor. 7500 alan emeklı 11400 alan ücretliden ne vergi alabilirsin???? vergiyi kazanandan alabilirsin. milyonluk ev ve dükkan kiralamaları var git incele.. 

  • Tufan04 Ekim 2023 13:10

    Petrole vergi kasten kondu zaten. Bak elektrikli araba satışları patladı neden? Petrolde dışa bağımlısın. Fiyat ucuz geliyordu millete petrolden anamız ağladı. Şimdi devlet zorla millete diyorki git elektrikli araba al. Bu şekilde petrol ithalatı da düşecek. Petrolde artan yerli üretimle beraber kalan petrollü araçlarada kendi üretimimiz yetecek. Petrol ithalatı sıfıra yaklaşınca otomatikman cari açık düşecek. Bunlar hesap edilmiş işler. Enflasyona etkisine gelince bu geçiş döneminde evet etkileyecek ama 2 seneye bir etkisi kalmayacak kamyonetler bile elektrikli çıkmaya başladılar. Bütün üreticiler fabrikalar güneş paneli kuruyor neden? Araçları şarj edecekler yakıt maliyetleri düşecek iyice. Netice biraz sabır gerekiyor 2 sene dişimize sıkacağız maalesef.