E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAracı kurumlar gözden geçirme istiyor---

Aracı kurumlar gözden geçirme istiyor

Aracı kurumlar gözden geçirme istiyor
06 Eylül 2013 - 18:00 borsagundem.com

Dalgalı piyasalardan darbe yiyen aracı kurumlar, yüksek sermaye koşulları ve Yatırımcı Tazmin Merkezi düzenlemelerinin yeniden ele alınmasını istiyor

TSPAKB Başkanı Attila Köksal, Sermaye Piyasasında Gündem’in Eylül sayısında, sermaye piyasalarına ilişkin yapılan yeni düzenlemelerin aracı kurumlar üzerindeki yükleri artırdığına dikkat çekti. Sektörün önümüzdeki dönemde çeşitli güçlüklerle karşılaşabileceğini düşünen Köksal, aracı kurumların görüş ve beklentilerini şöyle aktardı:
“Piyasalarda yaşanan dalgalanmalara ek olarak, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından getirilen yüksek sermaye koşulları ve Yatırımcı Tazmin Merkezi'yle ilgili düzenlemeler aracı kurumlarımızın üzerindeki yükleri artırıyor. Birlik olarak, yaptığımız çeşitli toplantılarla yeni düzenlemeler hakkında bilgi veriyor, üyelerimizin görüş ve önerilerini dinliyoruz. Ortaya çıkan sektör tercihlerini gerekli makamlara en etkin şekilde iletiyoruz. Finansal piyasalarımızın geleceğini etkileyecek kararların yeniden gözden geçirilmesini ve sürecin hepimiz açısından en yararlı şekilde sonuçlanmasını umuyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılların emeği çöpemi gidecek ..06 Eylül 2013 21:53

    26 yıl enflasyondu , faiz baskısıydı çalış dur bir tebliğ ile game over desinler .. Aracı kurumlar bunu haketmiyor .. biraz ahde vefa ve sağduyu.yılların emekçileri çok mu şey istiyorlar sizce ..

  • cengiz06 Eylül 2013 20:56

    facebookta MENDERES TEKSTİL PİŞMANLIKTIR.grubu kurulmuştur..

  • yatırımcı istemiyor.06 Eylül 2013 18:15

    yatırımcı teminatı az olan, zayıf aracı kurum istemiyor. bu kurumlar dolandırıcı çetelere gebe olarak çalışıyorlar ve sektörde bir sürü dolandırıcılığın işlenmesine sebep oldular. kökten çözümler istiyoruz. aracı kurumların hiçbirine güvenilmez oldu. çeteler şantaj yapıp müşterilerin gizli hesaplarına dahi ulaşabiliyorsa, tuz kokmuşsa daha neyin gözden geçirmesini talep ediyorsunuz!!!!.