E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüARÇELİK: Beko ile ilgili iddialar---

ARÇELİK: Beko ile ilgili iddialar

ARÇELİK: Beko ile ilgili iddialar
06 Temmuz 2011 - 16:43 borsagundem.com

Yurt dışında Beko Buzdolaplarının yangına sebebiyet verdiği haberleri hisselerde düşüşe neden olduğu söyleniyor

İngiliz The Guardian gazetesinde dün yeralan bir haberde Arçelik’in 2000-2006 yılları arasında ürettiği ve Beko markası ile İngiltere’de sattığı buzdolaplarında zaman ayarı düğmesinden kaynaklanan sorun nedeniyle yangın çıkma riski bulunduğu ileri sürüldü. Haberde İngiltere’de 2008 yılından bu yana çıkan 20 yangın vakasının buzdolaplarından (sadece Beko markalı değil) kaynaklandığının tespit edildiği iddia ediliyor. Yazıda problemli ürünlerden 500 bin adet kadar satılmış olabileceği ancak bu durumdan şirketin haberdar olduğu, yetkililerle ortak yürütülen çalışma ile 200 bin alıcıya ulaşıldığı ve 11 bin ürünün tamir edildiği ifade ediliyor. Arçelik İngiltere soğutucu pazarında Beko markası ile %20’nin üzerinde payla açık ara pazar lideri konumunda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asi1408 Ağustos 2011 01:10

    haber doğrudur benim amca oğlunun buzdolabıda yangın çıkardı bunun sebebide servislerin kaliteli elemanları olmadığı için ve sorumsuzca bakım yapıldığı orjinal malzeme kullanmadıkları aynı şekilde benim buzdolabımın motor bakım için 3 defa servise geldikleri ve sonunda buzluğu deldiklerini farkettim başka bir özel getirdiğimde ise dolabın değişmesini söylediler bende başka marka dolap aldım ve rahatım arçelik ürünlerinden soğudum.