E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Cimbom'da kaldı---

Arda Cimbom'da kaldı

Arda Cimbom'da kaldı
05 Temmuz 2011 - 09:04 borsagundem.com

Kaptanı ile 1,5 saat boyunca baş başa görüşen tecrübeli teknik adam, yıldız futbolcuyu bu sezon da sarı kırmızılı formayı giymesi konusunda ikna etti

GALATASARAY’da yılan hikayesine dönen Arda Turan krizini Fatih Terim çözdü... Bugüne kadar yıldız oyuncunun geleceği konusunda çekimser kalan Fatih Terim, kaptanı ile önceki gün görüştü ve artık Arda’nın Florya’da kalması kesinleşti. Buna göre 2012-2013 sezonunun sonuna kadar sarı kırmızılı kulüple sözleşmesi bulunan milli futbolcu, en az 1 yıl daha Galatasaray forması giyecek. 
Arda’ya nasihat verdi
Antrenmanlarda kaptan Arda Turan ile samimi bir diyaloga sahip olan teknik patron Fatih Terim, Avusturya kampında futbolcusu ile bir araya geldi. Tam 1,5 saat öğrencisi ile tek başına görüşen Fatih Hoca, babacan tavrı ve nasihatları sonrası yıldız oyuncuyu en az 1 sezon daha G.Saray’da kalması konusunda ikna etti. 
İdmana da yansıdı
Bu durum fazla geçmeden Galatasaray’ın Avusturya kampında yaptığı çalışmalara da yansıdı. Dünkü antrenmanda Fatih Terim ile Arda’nın arasındaki yakın ilişki dikkatlerden kaçmadı. Tecrübeli teknik adam, sık sık şakalaştığı genç yıldızın şık hareketleri sonrası ‘Bravo” diyerek kendisini tebrik etti. Geçtiğimiz hafta katıldığı televizyon programında Avrupa’ya gitmek istediğini söyleyen Arda da neşeli göründü.
En popüler Arda
Öte yandan Medya Takip Merkezi’nin (MTM) ‘ayın spor gündemi’ araştırmasına göre, haziran ayında haberlerde en çok yer verilen sporcu da Arda Turan oldu. Transfer ve özel hayatıyla gündemde olan yıldız futbolcu, geçtiğimiz ay toplamda 3 bin 826 habere konu edildi. Geçtiğimiz ay en çok konuşulan ikinci sporcu 3 bin 93 haberle Arda’nın yeni takım arkadaşı Selçuk İnan olurken, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk de 2 bin 77 haberle üçüncü sırada bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)