E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Güler tarihe geçti: Ronaldo'yu solladı---

Arda Güler tarihe geçti: Ronaldo'yu solladı

Arda Güler tarihe geçti: Ronaldo'yu solladı
19 Haziran 2024 - 08:46 borsagundem.com

A Milli Takım'ın Gürcistan ile oynadığı maçta çok şık bir gol atan Arda Güler, Milli Takım adına Avrupa Şampiyonası finallerinde gol atan en genç futbolcu oldu. Öte yandan Arda Güler, Ronaldo'yu da geçti.


A Milli Takımın Gürcistan ile karşılaştığı maçta Arda Güler tarihe geçti. 19 yaşındaki genç oyuncu, 65. dakikada ceza sahası dışından harika bir şut çekti ve topu ağlarla buluşturdu.Arda Güler, attığı bu golle Milli Takım adına Avrupa Şampiyonası finallerinde gol atan en genç futbolcu oldu.

Ronaldo'yu geçti

Arda Güler ayrıca (19 yaş 114 gün), Cristiano Ronaldo'yu (2004; 19 yaş 128 gün) geride bırakarak Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu oldu.

Bununla birlikte genç oyuncu, bu sezon Real Madrid ve Milli Takım formasıyla ilk 11 çıktığı 7 maçın 7'sinde de gol attı.

A Milli Takımımız, EURO 2024'teki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yendi

 

Milli Takım zafer yolunda: İşte ilk 11'imiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uğur20 Haziran 2024 11:44

    Milli takımın son maçını gördük,,koşmayan adamlardan kurulu,,Gürcistan elini kolunu sallayarak ceza sahamıza geldi,,son dakikada top Samet in kafasına çarpmasaydı maç 2-2 olacaktı,,,kendimizi kandırmayalım,,çok eksiğimiz var çok.Bu oyunu Portekiz maçındada oynarsak 6 yeriz.

  • yunus20 Haziran 2024 11:39

    Tamam yetenekleri var ama,koşmuyor kardeşim,,durarak top mu oynanır.Bu yaşta sahayı kaç tur atması lazım,,tek eksiği koşmamak.

  • Güneş19 Haziran 2024 23:16

    Allah yolunu bahtını açık etsin.