E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Güler'e büyük şok! Lisansı askıya alınabilir---

Arda Güler'e büyük şok! Lisansı askıya alınabilir

Arda Güler'e büyük şok! Lisansı askıya alınabilir
31 Temmuz 2023 - 06:41 borsagundem.com

İspanyol basınında yer alan habere göre Antrenmanda sakatlık geçiren Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'in ameliyat olması durumunda lisansının dondurulabileceği iddia edildi.


Real Madrid antrenmanında menisküs sakatlığı yaşayan Arda Güler için yeni bir karar aşamasına geldi… Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atarak Fenerbahçe’den İspanyol devine imza atan Arda Güler şanssız bir sakatlık dönemi yaşıyor.

Arda Güler, Real Madrid ile ilk antrenmanlara çıktıktan sonra ABD kampı için kadroya alınmıştı ancak sağ diz iç menisküsünde yaşadığı sorun nedeniyle Manchester United ve Milan ile oynanan hazırlık maçlarında forma giyememişti.

Ameliyet olması halinde 3 ay sahalardan uzak kalacak

Tedavisine devam etmek için Madrid’e dönen milli yıldız için İspanyol basını flaş bir gelişme duyurdu. Mundo Deportivo’da yer alan habere göre; Güler’in menisküs sakatlığı sonrası ameliyat olmadan tedavi olması halinde yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Genç oyuncu için bu tedaviye karar verilmesi halinde Kasım ayının başında sahalara geri dönebileceği aktarıldı.

Ancak 18 yaşındaki futbolcunun sakatlığı nedeniyle ameliyat olması durumunda bu sürenin 5 aya kadar çıkabileceği, bu durumda Real Madrid’in kontenjan için Arda’nın sözleşmesini ocak ayına dondurabileceği ifade edildi.

Arda Güler'den açıklama

Real Madrid'in resmi açıklamasından sonra Arda Güler sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. 3 farklı dilde açıklama yapan Arda, “Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler. Hala Madrid!” ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'un yeni transferinin burnu kırıldı

 

Arda Güler'den hayranlarını üzen haber!

 

Icardi İstanbul'a geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran31 Temmuz 2023 12:48

    Türkiye de futbol kültürü olumadığı için delirtene kadar övüp çılgına çeviririz.  Sonra da bir dünya hkaret ve küfür işte bu ergen de bu kültürden geldiği için disiplin nedir pek bilemiyor.  Bir de futnolcu eskisi  takım fanatiği maganda yazar çizerler bu çocuğa laf söyletmediler!  Yahu bu  daha çocuk elbette yetenekli ama bu kadar şımartmayın  bedelini ağır ödersiniz falan desen de anlayan dinleyen yok. Çünkü kendileri de arsız ve şımarık oldukları için fevri başarıların dışında dişe dokunan bir istikrar ve başarı asla olmadı!  Bundan sonra da olacağa benzemiyor. Bunlar ancak  Gs Fb Bjk birbirlerini yerler hakeme atar yaparlar. Bir kaç uyanık köşeyi döner . Hepsi bu.

  • FİNANS DÜNYASI31 Temmuz 2023 10:23

    Son yıllarca avrupaya giden genç futbolcularımızın % 95 bir sene sonra geri döndü çünkü avrupa futbolda dünya nın en önde gelen liğlerinden olup, öyle artıstik hareketlere bakmıyor kendine iyi bakacaksın fiziksel olarak ve çok antramen yapacaksan yoksa başarılı olamazsın.Basın Arda yı oldukca şişirtti şimdi arkasında bile haberlerini dahi yapmıyorlar çünkü onlara malzeme lazım idi iş bitti.

  • hata31 Temmuz 2023 07:33

    ancelotti iyi tanırım oynatmaz ardayı  hata yaptı arda çok giderek  fenerbahçeye  kiralık döner