E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda için 48 taksit istediler---

Arda için 48 taksit istediler

Arda için 48 taksit istediler
10 Nisan 2011 - 21:51 borsagundem.com

Polat, Angel Gil Marin'e "7 milyon peşin verin, 7 milyon da taksitle Arda Turan'ı alın götürün" dedi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, üç ayda bir milyon euroluk ödeme planını elinin tersiyle itti, Angel Gil Marin'e "7 milyon peşin verin, 7 milyon da taksitle Arda Turan'ı alın götürün" dedi. Arda ise "Yeni yönetim beni satmaz" diyerek izin istedi. Atletico Madrid CEO'su Miguel Angel Gil Marin, Arda Turan'ın 14 milyon euroluk bonservisi için Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a 60 ay vadeli konut kredilerini andıran bir ödeme planı sundu.
Polat, mortgage kredilerini andıran ödeme planını 'Böyle ödeme mi olur' diyerek elinin tersiyle itti. Gil Marin, '14 milyon euroyu üçer ay arayla 1 milyon euroluk taksitlerle ödeyelim' dedi. Polat, '42 aylık vadeyle transfer nerede görülmüş. Olmaz öyle şey' karşılığını verdi.
Polat, '7 milyon euroyu peşin verirsiniz. Kalan 7 milyon euroyu da vadeye yayarız. Arda'yı alır gidersiniz' diyerek masadan kalktı. Marin, düşünmek için süre istedi.
ARDA'NIN MADDİ KAYBI YOK
Arda'nın Başkan Adnan Polat ile görüştüğü ve 'Başkanım talip varken gitmek istiyorum. Beni anlayışla karşılayın. Yeni yönetim satmak istemeyebilir. O zaman işler iyice karışır' diyerek Atletico'ya transferinde kolaylık göstermesini istediği bildirildi.
Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon euro alan Arda, İspanyol kulübüne 3.5 milyon eurodan 5 yıllık imza atacak. Toplam 17.5 milyon euroluk anlaşma yapacak olan Arda'nın eline İspanya'daki vergiler çıktığında neredeyse Galatasaray'dan aldığı kadar para geçecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)