E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda oyundan alan Hiddink'e çattı---

Arda oyundan alan Hiddink'e çattı

Arda oyundan alan Hiddink'e çattı
08 Ekim 2011 - 08:49 borsagundem.com

Oyundan alınmasına kızan Arda Turan, sinirli bir şekilde kulübeye gidip teknik direktör Guus Hiddink'e çattı.

A Milli Takım'ın en önemli oyuncularından biri olan ve Almanya karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, oyundan alınırken hocasına ilginç bir tepki gösterdi. Ay-yıldızlı ekip ikinci golü yedikten sonra 70. dakikada yerini Kazım'a bırakan genç yıldız, doğrudan soyunma odasına gitmek istedi. Ancak kulübeden yapılan çağrı sonrası rotasını değiştiren Arda, kulübeye girerken Guus Hiddink'in yanında durdu. Hocasının soğuk bir şekilde elini sıkıp kulağına bir şeyler söyleyen genç futbolcuyu yardımcı antrenör Oğuz Çetin formasından çekerek engellemeye çalıştı. Ne olduğunu anlayamayan Guus Hiddink ise şaşkın bir şekilde öğrencisine baktı.
ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ
Hiddink'in yardımcısı Çetin, tavırlarından çok sinirli olduğu belli olan Arda'yı kulübenin diğer tarafına gönderdi. Yanına oturduğu Selçuk İnan'a bir süre dert yanan Arda Turan'ın "Sahada istediklerimizi bir türlü yapamadık. Rakip çok organize bir takım" dediği öğrenildi.
GUUS HİDDİNK: Türk futbolcular sinirlidir
AMİLLİ Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, maç sonrası Arda'nın kendisine söyledikleri ile ilgili açıklama yaptı. Tecrübeli hoca, "Arda bana oyundan çıkınca 'Soyunma odasına gidebilir miyim?' diye sordu. Ben oyuncumuzun Salı günü oynayacağımız maçta fit olabilmesi için fazla risk almadım ve onu değiştirdim. Türk oyuncular böyle şeylere sinirlenebilir " şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)