E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda satılıyor mu?---

Arda satılıyor mu?

Arda satılıyor mu?
13 Temmuz 2011 - 11:12 borsagundem.com

İspanyol temsilcisi resmi teklifle bir kez daha G.Saray’ın kapısını çalacak

Sarı-kırmızılıların kaptanı Arda Turan’ın takımda kalma kararına karşın İspanyol temsilcisi resmi teklifle bir kez daha G.Saray’ın kapısını çalacak.
ATLETICO Madrid, Arda ısrarından vazgeçmiyor. G.Saray’da kalıp kalmayacağı ile ilgili belirsizlik milli futbolcunun “Fatih hoca olmasaydı Avrupa’ya gidecektim” açıklamalarıyla sona ererken, geçtiğimiz sezondan bu yana Arda’yı isteyen İspanyol ekibi yeni bir teklifle kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.
TERİM GÖNÜLSÜZ
GEÇEN sezon yaz transfer döneminin son gününde G.Saray’a 13 milyon Euro’luk teklif yapan, sezon ortasında da İstanbul’a gelip G.Saraylı yöneticilerle görüşen Atletico Madrid’li yetkililer bir kez daha Türkiye’ye çıkarma yapacaklar. Madrid ekibinin resmi teklifle geleceği belirtilirken, Arda’nın Metin Oktay, Turgay Şeren gibi G.Saray’ın sembollerinden olmasını istediğini belirten Fatih Terim’in Atleticolular’ı geri çevirmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)