E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda sezon sonu gidiyor---

Arda sezon sonu gidiyor

Arda sezon sonu gidiyor
02 Mart 2011 - 14:25 borsagundem.com

Polat futbolu dışında sık sık gündemi meşgul eden Arda'yı sezon sonunda satmaya karar verdi

Polat, bu sezon takıma hiç katkısı olmayan aksine futbolu dışında sık sık gündemi meşgul eden Arda'yı sezon sonunda satmaya karar verdi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat da sürekli sahip çıktığı yaptığı her hatadan sonra arkasında durduğu Arda'dan vazgeçiyor...
Başkan Adnan Polat, genç yaşında kaptanlık pazu bandını verdiği Arda'yı sezon sonunda satmaya karar verdi.. Başkan Adnan Polat'ın bu kararı vermesinin altında yatan nedenlerin başında ise Arda'nın bu sezon takıma hiç katkı sağlayamamış olması ve sorumsuz davranışları geliyor..
SORUMSUZ DAVRANIŞLAR YAKTI
Başkan Polat, bu sene sürekli sakat olan Arda'nın sakatlığının sık sık nüksetmesi ve gelecek sezon da böyle bir durum oluşmaması için Arda'yı satmayı kafasına koydu.. Performansının düşük olmasının yanı sıra Arda'nın sık sık magazin safyalarında boy göstermesi futbolu dışında sürekli gündeme gelmesi kaptanın ipinin çekilmesinde etkili oldu...
"ARTIK YETER"
Polat, Arda'yı satmayı düşündüğünü yakın çevresi ile paylaştığı öğrenildi. Başkan'ın "Arda'dan bu sezon hiç faydalanamadık. Aksine futbolu dışında sık sık gündeme geldi. Sakatlığı nedeniyle piyasası da düştü ama gelecek sezonu riske edemem. Sezon sonunda 3'e 5'e bakmadan Arda'yı satacağım" dediği öğrenildi.
TARAFTARIMIZ TARİHE GEÇİYOR!
Öte yandan Başkan Polat, Galatasaray resmi dergisine yaptığı açıklamada futbolda başarısız geçen sezona rağmen taraftarların tarihe geçecek bir duruş sergilediklerini ifade etti.
KAPTANIN VUKUATLARI
Futbolundan çok karıştığı vukuatlar Arda'nın ipinin çekilmesine etkili oldu.. İşte Arda'nın ilk nakla gelen 'futbol dışı' olayları
1- Geçen hafta kendisine soru sormak isteyen muhabiri tehdit etti: "Çekme yoksa kameranı kırarım"
2- Sakat olduğu için idmana çıkamayan Arda, sevgilisiyle galaları kaçırmadı
3- Geçen sezon Fenerbahçe derbisinde Semih'e yumruk attı, Baroni ile kavga etti
4- Yine geçen sezon sevgilisi Sinem Kobal'la Roma'ya gitti, domuz gribi olup döndü. Burcu Esmersoy'a sosyal paylaşım sitesinde küfür etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)