E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Turan neden GS'de kaldı?---

Arda Turan neden GS'de kaldı?

Arda Turan neden GS'de kaldı?
10 Temmuz 2011 - 09:53 borsagundem.com

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'dan çarpıcı itiraf:

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'dan çarpıcı itiraf: Fatih Terim gelmeseydi kalmayacaktım
GS TV'ye çarpıcı açıklamalar yapan Arda Turan, "Fatih Terim gelmeseydi Galatasaray'da kalmayacaktım" itirafında bulundu. "Galatasaray forması çok değerli ve paha biçilemez. Bizim bu formaya bakış açımız profesyonellikten öte. Fatih hoca, uzun zaman sonra Galatasaray oyuncusu olduğumuzu hatırlattı. Futbol bir ekip oyunu, kişiler önemli değil, takım olmak önemli"yorumunu yapan Arda, "10 numara mı, 66 numara mı?" sorusuna ise "10 numara" cevabını verdi. Öte yandan mali kongre sonrası Galatasaray yönetiminin transfer için düğmeye basacağı öğrenildi.
SICAK HAVA BİLE DURDURAMAZ!
İmparator'dan kaptanına özel ilgi. Takımda kalması yönünde ikna ettiği Arda'nın üzerine titreyen Fatih Terim, oyuncusuna "Yakın markajda topu hemen ayağından çıkar" uyarısını yaptı. Terim, sıcaktan bunalan Arda'yı kafasına su boşaltarak serinletti.
ANINDA MÜDAHALE
Dünkü idmanda golcüler şov yaptı. Yeni transfer Elmander çift kalede hat-trick yaparken, İsveçli'ye Baros ve Arda 2'şer golle eşlik etti. Sahaya sinek girmesi üzerine çareyi sinek ilacında bulan Terim, savunmaya "Sizin topa değil, oksijene ihtiyacınız var" dedi. SABAH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal mızıkacı10 Temmuz 2011 21:54

    siz sayın editörlerden artık ardanın bu öfkeli resmini kaldırıp mill maçta attığı golü gösteren sevecen bir resimle onu hatırlatmanızı istiyorum. zaten öfke her yerde var