E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Turan'a tokat gibi cevap---

Arda Turan'a tokat gibi cevap

Arda Turan'a tokat gibi cevap
15 Ocak 2012 - 22:38 borsagundem.com

Arda Turan'ın Galatasaray'dan "bu kulüp" diye bahsetmesi tepki çekti, yıldız futbolcuya en sert cevabı ise Sedat İncesu verdi.

Arda Turan'ın Galatasaray Kulübü için "bu kulüp" ifadesini kullanması ve vefasızlıktan dem vurup "yemek verilmedi" iddiasını bile dile getirmesi sarı kırmızılı camiada tepki gördü.
Tepki gösterenlerden biri de Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu oldu. Facebook hesabından konu hakkında bir yazı paylaşan İncesu, sarı kırmızılı taraftarlardan büyük destek aldı.
İşte İncesu'nun sözleri:
"Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır Arda efendi. Yemek verilmemiş. Adamlık, sporculuk, takım ruhu karnı açken cebinde son kalan bozuklukları birleştirerek servis arabasına ancak 15 TL lik mazot alarak antremana gitmektir. Şartlar ne olursa olsun kulübüne ihanet etmemektir. Sen de haklısın yemek verilmediği için açlıktan gözün kararmıştır görememişsindir Engelsiz Aslanların Galatasaray için verdiği savaşı..."
Arda ne demişti?
Lefter Küçükandonyadis'in vefatının ardından NTV Spor'daki programa Madrid'den bağlanan Arda Turan, yetiştiği Galatasaray'dan "Bu kulüp" diye bahsetmişti.
Başta Bülent Korkmaz olmak üzere eski yıldızlara vefasızlık yapıldığının altını çizen Arda, Galatasaray'ın adını anmadan şu açıklamayı yapmıştı:
"Efsane oyunculara yaşarken sahip çıkmak lazım. Bülent Korkmaz da bayrak adam olduğu bu kulüpten 6 ay sonra gönderildi ve hala kalbi buruktur. Bu kulüpte yemek verilmediği zamanlar oldu. Büyük kulüpler; kendilerini başarılarla değil duruşlarla gösterir. Lefter Ağabey'in ailesini aradım ve başsağlığı diledim. Maçta siyah pazubant takmak için kulübüme başvurdum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hüseyin17 Ocak 2012 07:47

    her zamanki 6s çamurluğu işte, sütten çıkma akkaşıklar ya, kabul etmezler elbette Arda'nın dediklerini. Namus abidesi, doğruluk abidesi, bilimum abidelerin hepsi kendisinde toplanan kulüp 6s. Kendilerini gerçekten doğruluk, dürüstlük timsali sanıyorlar ya hayret valla.

  • bocek16 Ocak 2012 07:38

    sedat sende kimsin yirti ondan firlar gibi ortaya cikip kiviriyorsun sanami kaldi cevap vermek ARDA kadar faydan oldumu GS ye milyon dolarlar kazandirdi.NANKORLUK YAPMAYIN kac tane futbolcu GS nin tarihinde bu kadar paraya transfer oldu yurtdisina bu kadar acimasiz olma HAK YENMEZ

  • Malkoçoğlu15 Ocak 2012 23:40

    Ardacım, seni Arda yapan kulübüne,camiana bir yemek için küsecek ve söz söyleyebileceksen Lefter için bant takmana gerek yoktu. Bazen insan konuşmadıkça yücelir, konuştukça da batar.Sus artık, bak herşeyin daha güzel gittiğini göreceksin.Bu kulüp seni kısa donla gezerken dondurma yerken elinden tuttu ve ARDA yaptı, şimdi ismini sen kendi çabanla YERDE yapıyorsun, sürünme artık kalk ayağa, ARDA ol yine.Maçlarını izliyorum GS de çok daha iyiydin, bu transfer senin üzerindeki ölü toprağını hala atamamış, demek ki ortam değişikliği değilmiş senin ihtiyacın, profesyonel olamamakmış. Sanıyorum Gs de aç ve açıkta değildin, faytonla da gezmiyordun.