E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArdalı Atletico Madrid gol yağdırdı!---

Ardalı Atletico Madrid gol yağdırdı!

Ardalı Atletico Madrid gol yağdırdı!
01 Kasım 2014 - 21:30 borsagundem.com

İspanya La Liga'nın 10. hafta maçında Atletico Madrid sahasında Cordoba'yı 4-2 yendi

İspanya La Liga'nın 10. hafta maçında Atletico Madrid ile Cordoba karşı karşıya geldi. Başkent ekibi Atletico Madrid, rakibini sahasında 4-2 mağlup etti.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Atletico Madrid rahat bir oyunla kazanırken, Atletico'ya galibiyeti getiren golleri, 44. ve 58. dakikalarda Antoine Griezmann, 62. dakikada Mario Mandzukic ve 80. dakikada Raul Garcia kaydetti. Cordoba'nın golleri ise 53. ve 88. dakikalarda Nabil Ghilas'tan geldi.

Arda Turan 62 dakika oynadı

Atletico Madrid'de milli futbolcumuz Arda Turan mücadeleye ilk 11'de başlarken, 62. dakikada kenara alındı ve yerine Raul Garcia oyuna dahil oldu.

Bu sonucun ardından üst üste 3 maç kazanan Atletico Madrid puanını 23 yaptı ve zirveden kopmadı. Cordoba ise 5 puanla 18. sırada kaldı. La Liga'nın 11. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Real Sociedad'ın konuğu olacak, Cordoba ise sahasında Deportivo'yu ağırlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)