E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda'ya tepki büyüyor---

Arda'ya tepki büyüyor

Arda'ya tepki büyüyor
14 Kasım 2011 - 08:41 borsagundem.com

A Milli Takım'da tepki gören Arda Turan'ı G.Saray da sildi

Eski Kaptan'ı Hırvat maçında locadan izleyen önemli bir G.Saraylı, 'Bu haliyle bizde hiç faydalı olamazdı.Gitmesi isabetli olmuş. Hiddink 10. dakikada oyundan çıkartsa HAKLIYDI' yorumu yaptı
Arda Turan krizi büyüyor... Hırvatistan sınavları öncesinde 'Hayatımın en önemli maçı' diyen ancak Arena'da hayal kırıklığı yaratan, üstelik bilerek sarı kart gördüğü iddia edilen Arda, 'Messi gibi havalı' denerek ay-yıldızlı ekipteki diğer oyuncuların tepkisini çekmişti.
HİDDİNK'İN de rahatsız olduğu Arda için 'Dünyayı ben yarattım havasında, sorumluluklarının bilincinde değil, şımarık ve kaprisli' yorumlarının ardından G.Saray'da da önemli isimler Atletico'ya giden eski Kaptan'a tepki gösterdi.
BU HALİYLE FAYDASI OLMAZ
ARENA'DAKİ milli maçta Arda Turan'ı tribünden çıplak gözle takip eden önemli bir G.Saraylı, karşılaşmayı birlikte izlediği yakın çevresine Arda Turan için şu kısa yorumda bulundu:
'İYİ ki Atletico Madrid'e gitmiş'
BU aslında, son bir yıldır 'Ben Avrupa'ya gitmek istiyorum' diye tutturan, ardından ikna olan ancak temmuz ayında sürpriz bir manevra yaparak İspanya'ya giden Arda Turan için gösterilen pişmanlığın aslında boşuna olduğunun bir itirafıydı...
10 DAKİKA OYNAMADI
ARENA'NIN localarından birinde oturan önemli G.Saraylılar'ın başka yorumu ise daha da çarpıcıydı. Daha maçın başında dökülen Arda ile ilgili şu teşhis yapıldı:
'MAÇA kötü başladı. Hatta o kadar kötüydü ki Hiddink onu daha 10. dakikada oyundan mutlaka almalıydı.'
TARTIŞMALI BİR KEHANET
İŞTE ay-yıldızlı oyuncunun kötü performansının Arena'daki bir locada yarattığı etki böyleydi... G.Saray'ın en önemli isimlerinden birisi ayrıca Arda ile ilgili bir kehanette daha bulundu:
'BÖYLE giderse Atletico Madrid'de bir sezonda iki gol bile atamaz...'
GERÇEKTEN önemli ve tartışılacak bir kehanet... Arda Turan şu ana kadar Atletico Madrid'de inişli çıkışlı grafik gösterdi. Hocası kovulma tehlikesi ile karşı karşıya... Hatta Barcelona'dan 5 gol yemişler ve takım büyük eleştiri almıştı... Arda ise yeni takımında henüz 15 maçta golle buluşabilmiş değil. Akşam

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SELİM14 Kasım 2011 09:08

    kız arkadaşı Arda yı bitirdi.Oldukça kilolu.A.Madrid,Ardayı nasıl aldı hayret,,hiç bir yerde kadroya giremez..Zaten Arda nın da umurunda değil.Genç yaşta,zengin oldu,hakkından fazla prim verildi.

  • mehmet14 Kasım 2011 09:02

    bence milli takım oyuncularının ar damarı çatlamış insan giydiği formaya biraz saygı gösterir

  • ERGUN14 Kasım 2011 08:57

    ARDANIN MİLLİ TAKIMDA YERİ YOK ARTIK