E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArena neden kapanmıyor?---

Arena neden kapanmıyor?

Arena neden kapanmıyor?
12 Nisan 2013 - 11:36 borsagundem.com

G.Saray’a, sahaya giren 2 taraftar için sadece para cezası verilmesi F.Bahçe yönetimini şaşırttı

F.Bahçe yönetimi Lazio karşılaşması öncesi yemekte buluşurken tam bu esnada açıklanan PFDK kararları kısa süreli bir şok yarattı.
Fatih Terim’e verilen 9 maçlık cezanın ardından bir de sarı-kırmızılıların sahasının kapatılmasını bekleyen F.Bahçe yönetimi, sadece para cezası verildiğini öğrenince yüzler asıldı.
Sahaya giren 2 taraftar için sadece 25 bin TL para cezası verilmesini hatalı olarak değerlendiren sarı-lacivertli yöneticiler maç öncesinde bu kararı uzun süre tartıştı. Şampiyonlukta G.Saray ile yarışan F.Bahçe’de yönetimin 2 maç saha kapatma cezası beklediği de öğrenilirken bu düşük cezanın G.Saray’a büyük avantaj sağlayacağı konusunda ise birleştiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilker13 Nisan 2013 00:26

    ben yanlışsam düzeltin stadı yakan, kadıköyü ateşe veren devletin araçlarına zarar veren, kanunu değiştiren, hakem odasını basan, kabloları kesen kısacası futbolu bitiren bunlar değilmi ben mi yanlış biliyorum artı ülkemizi dünyada en iyi tanıtan (dünyayı gezip bizzat şahit olduğum için) kulübümüz hakkında böyle kişilerin konuşması bile abesle iştikaldir sen önce evinin önünü temizle.

  • cann can12 Nisan 2013 14:16

    fenerlileri neden ilgilendiriyormus bu kadar saha kapansa en olacak kadinlar cikar erkeklerin yerine show yapar bence boos birsey bunu beklemek iyi olan sahasi acikta olsa kaplida olsa kazanir gerisi hikayedir.

  • Can12 Nisan 2013 12:07

    PFDK adaletsiz davranmaya devam ediyor.

  • metin12 Nisan 2013 11:50

    siz sike yaptiniz neden dusurulmediniz ondan kapadilmiyor fedarasiyon kurullari zaten sike kapatanlar