E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArena'da Cimbom'a hoşgeldin partisi!---

Arena'da Cimbom'a hoşgeldin partisi!

Arena'da Cimbom'a hoşgeldin partisi!
11 Ocak 2011 - 15:41 borsagundem.com

Türk Telekom Arena, 15 Ocak Cumartesi günü muhteşem gösteri ve şovlarla kapılarını taraftarlarına açıyor

Galatasaray futbol takımının ikinci yarıdan itibaren maçlarını oynamaya hazırlandığı Türk Telekom Arena, 15 Ocak Cumartesi günü muhteşem gösteri ve şovlarla kapılarını taraftarlarına açıyor. Türk Telekom Arena Stadı’nın temelini atan ve Ali Sami Yen’in kapanışını yapan CEO Organizasyon bu muhteşem gece için dünyanın en iyi multimedya direktörlerini Türkiye’ye getirerek bir ilke imza atıyor.
Galatasaray, sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını oynayacağı UEFA ve FİFA standartlarına uygun şekilde inşa edilen Türk Telekom Arena Stadı’na renkli görüntüler ve görsel şovlar eşliğinde 15 Ocak Cumartesi günü taşınıyor. Görkemli açılışın hemen ardından Galatasaray ve Hollanda’nın köklü kulüplerinden biri olan Ajax arasında oynanacak maç futbol severlere heyecan dolu anlar yaşatacak…
CEO Organizasyon’un katkıları ile Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü multimedya direktörleri bu festivale dönüşecek açılış gecesinde Türk Telekom Arena misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşatacak.
Dünyanın en iyi multimedya direktörleri Galatasaraylıları coşturacak…
Montreal merkezli eğlence şirketi Novalux’un multimedya direktörü Érick Villeneuve, tüm dünyada tanınan ses tasarımcısı Arno Voortman ve ışık şovları ile herkesi kendine hayran bırakan Nick Whitehouse bu muhteşem gecede en özel şovlarını Türk Telekom Arena ziyaretçilerine sunacak.
Açılış festivale dönüşüyor!
3 aydır hummalı bir çalışma yürüten CEO Organizasyon, Türk Telekom Arena Stadı’nın açılış seremonisini “Aslanlar Taşınıyor” konsepti ile başlatıyor.
15 Ocak gecesi Taksim, Beyoğlu Galatasaray Lisesi önü, Bakırköy Meydanı, Balmumcu gibi 11 farklı noktadan hareket edecek ve taşınmayı gerçekleştirecek konteynırların yer aldığı sarı kırmızı tırlar Ali Sami Yen’in önünde buluşacaklar ve kortejle eşliğinde Türk Telekom Arena’ya gelecekler.
Gecede dev bir ekrana dönüşecek statta göz kamaştırıcı ışık ve ses gösterileri ziyaretçileri adeta büyüleyecek. 200 kişilik bir dans grubunun sunacağı dans ve davul şovları şimdiye kadar görülmemiş bir şölen haline dönüşecek.
Galatasaray’ın tarihe öncülük eden efsanevi felsefesi stattaki bütün futbol severlere hissettirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)