E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş 1 - Çaykur Rizespor: 0---

Beşiktaş 1 - Çaykur Rizespor: 0

Beşiktaş 1 - Çaykur Rizespor: 0
04 Mart 2017 - 18:08 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de heyecan dolu mücadele.. Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u tek golle geçti, 3 puan hedefinden şaşmadı.

Vodafone Arena'da oynanan maçta ev sahibi Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü, 40. dakikada Gökhan Gönül kaydetti. Öte yandan Gökhan Gönül, Beşiktaş formasıyla resmi maçlardaki ilk golünü atmış oldu. Bu sonucun ardından lider Beşiktaş puanını 53'e yükseltirken, Çaykur Rizespor 20 puanda kaldı. Saat 19:00'da başlayan mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetti

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maç ev sahibi Beşiktaş'ın vuruşuyla başlıyor.
4. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Oğuzhan Özyakup kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
8. dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak arka direkte Anderson Talisca rakibini yerde bırakıyor ve bu pozisyon faul gerekçesiyle duruyor.
14. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Atiba Hutchinson kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
16. dakika Sağ kanatta savunmadan seken topla buluşan Ricardo Quaresma topla birlikte ceza sahası içine giriyor ve şutunu çekiyor. Bu top savunma oyuncusundan geri dönüyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.
21. dakika Ceza sahası içinde kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma korner çizgisine inip altıpas önüne ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmiyor ve diğer kanattan uzaklaştırılıyor.
25. dakika Ceza sahası dışı sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Ryan Babel kaleyi düşünüyor ve kaleye şutunu çekiyor. Sert giden bu top üstten dışarı çıkıyor.
30. dakika Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Abdoulaye Diallo topu tek hamlede kontrol ediyor.
40. dakika GOOOLL Orta alandan gelişen atakta Anderson Talisca kısa pasını Ricardo Quaresma ile buluşturuyor. Ricardo Quaresma bekletmeden şık pasıyla topu Adriano Correia'ya gönderiyor. Ceza sahası dışı sol kanattan yerden ortasını yapıyor. Cenk Tosun bu topa müdahalesini yapamıyor. Cenk Tosun'u geçen top Gökhan Gönül'e geliyor. Gökhan Gönül bekletmeden şutunu çekiyor ve ağlar ile buluşturuyor. Gökhan Gönül'ün golü ile Beşiktaş 1-0 öne geçiyor.



45+2. dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 1-0'lık skor üstünlüğü ile soyunma odasına giden taraf oluyor.
46. dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Çaykur Rizespor ikinci yarıya başlayan taraf oluyor.
53. dakika Sağ kanattan gelişen atakta topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının üzerinde topa hareketlenen Atınç Nukan kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.
59. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını göndermek istiyor ancak bu top dışarıdan saha içine giriyor ve oyun aut gerekçesiyle duruyor.
64. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Anderson Talisca ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Godfrey Oboabona bu topu kafa ile taça gönderiyor.
71. dakika Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Oğuzhan Özyakup ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Abdoulaye Diallo'nun kontrolünde kalıyor.
79. dakika Ceza sahası içi sol çaprazında Ryan Babel'in pası ile topla buluşan Anderson Talisca sol ayağı ile kaleye şık bir vuruş yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.
85. dakika Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Vincent Aboubakar sağ ayağı ile kaleye plase bir vuruş yapıyor. Bu vuruş kalenin yanından dışarı çıkıyor.
90+1. dakika Ceza sahası dışı sol çaprazda kısa pasla topla buluşan Gökhan İnler kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunmadaki Robin Yalçın'dan geri dönüyor.
90+4. dakika Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 1-0'lık skor ile rakibinden 3 puanı alıyor. Bu sonuçla Beşiktaş 53 puana yükseliyor

İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Cenk
Çaykur Rizespor: Diallo, Oboabona, Yakoubi, Orhan, Ismael, Saadane, Recep, Robin, Igiebor, Edomwonyi, Kweuke

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)