E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Arena'da Madrid'e fark atarız"---

"Arena'da Madrid'e fark atarız"

Arena'da Madrid'e fark atarız
22 Mart 2013 - 12:20 borsagundem.com

"Real Madrid'e deplasmanda 1-0 kaybederiz ama evimiz TT Arena'da fark atarız."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Hanım, sarı-kırmızılı takımın futbolcularının eşleriyle bir araya geldiği öğle yemeği öncesinde SABAH'a özel açıklamalarda bulundu. Fani Aysal'a, eşi Ünal Aysal'ın "Ritz'in 22. katında yaşıyoruz. Eşim Beşiktaş maçlarını buradan seyrederken seyircinin çoşkusuna tanık olup sempati duymaya başlamış" sözlerini hatırlattık. Fani Aysal, "Beşiktaşlı mısınız?" sorusuna gülerek "Eşim kısmen doğru söylemiş. Ama ben fanatik bir Galatasaray taraftarıyım. Beşiktaş'a sadece sempatim var" yanıtını verdi. Fenerbahçe derbisi ve Schalke 04 ile oynanan rövanş maçlarının sonuçlarını bilen Fani Aysal'dan Real Madrid ile oynanacak iki maç için bir tahminde bulunmasını istedik. Fani Aysal'ın tahmini "Real Madrid'e deplasmanda 1-0 mağlup oluruz ama evimiz TT Arena'da fark atarız" oldu. 

"Bu takım sizin eseriniz"
Fani Aysal, takım içindeki aile havasını eşler arasında oluşturmak amacıyla düzenlediği davette kısa da bir konuşma yaptığı ve "Galatasaray'ın aldığı her galibiyette sizlerin de payı var. Biliyorsunuz her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Bu takım da sizin eseriniz" dedi.
Terim çok başarılı
Terim hakkındaki düşüncelerini sorduğumuz Fani Aysal, muhabirimiz Yaşar Yalçın'a "Çok iyi bir teknik direktör. İşinde bir numara" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 25 Mart 2013 12:22

    Ritz in 22 katında yaşayıp hemde Beşiktaş a sempati duymak biraz çelişkili olmuş :)

  • kerim25 Mart 2013 08:31

    konu GALASATARAY oldumu kuşlar hemen damlıyor..Lazio feneri veraj takımı yapar İnşallah

  • ÇAPULCU.22 Mart 2013 13:44

    Negüzel HAYALLEN yaşıyorlar allah bozmasın .herifler orada 5 tane yerleştirip iyibir döşeme yapmadan göndermezler hayalini bile kurmayın .aysal efendi koltukların bayağı kabardı alştlarındaki karpuzları çıkartta sonra mezara kadar öyle gidersin.

  • memo22 Mart 2013 12:59

    hanımefendi demeç vermeden önce daha az alkol içmeli