E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArena'ya 14 milyon TL harcanacak---

Arena'ya 14 milyon TL harcanacak

Arena'ya 14 milyon TL harcanacak
14 Kasım 2012 - 15:52 borsagundem.com

Galatasaray Yöneticisi Sedat Doğan, Türk Telekom Arena'da yapacakları yenilikler hakkında açıklama yaptı

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, son bir yıl içinde 22 milyon 738 bin liralık yatırım yaptıklarını, stat konusunda yapılacak yeni yatırımlar için de 14 milyon 395 bin lira harcanacağını bildirdi.
İrfan Aktar başkanlığında, Galatasaraylı eski yönetici, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün davetiyle Dedeman Oteli'nde gerçekleştirilen sarı-kırmızılı kulübün aylık olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan, Emir Sarıgül, Refik Arkan, Ahmet Ocaklı, Semih Haznedaroğlu ve Necati Demirkol hazır bulundu.
Mustafa Sarıgül, toplantının başında yaptığı konuşmada, yönetimde bulunduğu 4 yılık süre içinde Galatasaray Futbol Takımı'nın ligde üst üste şampiyon olduğunu, UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupa'yı kazandığını hatırlatarak, ''Aynı başarıyı Ünal Aysal başkan ve takımının kararlı, verimli ve uyumlu çalışarak başaracaklarına inanıyorum. Teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.
Geçen aya ait toplantı tutanaklarının onaylanmasının ardından, Avrupa Kulüpler Ligi ve 2011 Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray Judo Takımı'na Divan Başarı Beratı verildi. Kazandıkları kupalar salonda Divan Kurulu masasında sergilenen judoculara, kulüp başkanı Aysal, Divan Kurulu Başkanı Aktar ve yönetim kurulu üyeleri berat verdi.
Stat için 14 milyon 395 bin liralık harcama yapılacak
Sedat Doğan, Türk Telekom Arena'da yapılması planlanan yenilikler için 14 milyon 395 bin lira harcama yapılacağını açıkladı.
Galatasaraylı yönetici, statta doğalgaz ısıtma sistemiyle bir ısıtma projesi için çalışmaların sürdüğünü, projeyi gelecek yıla yetiştirmek istediklerini kaydetti.
Stadyumda taraftarların vakit geçirdikleri üst dolaşım alanlarının giydirme camla kapatılacağını, stat ofislerinin ve aslanlı yol konser düzeni yapılacağını anlatan Doğan, stadyum çatısını şeffaflaştırmak istediklerini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)