E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAsbestli gemi Brezilya'ya geri dönüyor---

Asbestli gemi Brezilya'ya geri dönüyor

Asbestli gemi Brezilya'ya geri dönüyor
08 Eylül 2022 - 19:21 borsagundem.com

Bir süredir kamuoyunda tartışmalara yol açan asbestli gemi ile ilgili olarak SÖK Denizcilik açıklama yaptı. Açıklamada "Brezilya´ya dönme talimatını, yasa ve kanunlara olan saygı ve bağlılığımız sebebiyle verdiğimizi bildirmek isteriz" dendi

Kamuoyunda tartışmalara neden olan asbestli gemiye ilişkin SÖK Denizcilik´ten açıklama geldi. Geminin dönüş tarihi için prosedürlerin tamamlanmasını beklediklerini belirten SÖK Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Yiğit, "Bunu tekrarlamamak adına Sao Paola gemisini çekmekte olan römorkör firmasına Basel Konvansiyonu çerçevesinde Brezilya´ya dönme talimatını, yasa ve kanunlara olan saygı ve bağlılığımız sebebiyle verdiğimizi bildirmek isteriz" dedi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş09 Eylül 2022 11:07

    Şirket yasalara saygılı olduğundan gemiyi geri gönderiyoruz diyor ya hiç ama hiç inandırıcı değil yasalara saygılı olsa yasaların arka kapılarından ve ankara siaysi koridorlarından işi çözme faaliyetlerine girmeden halkın ve ülkenin çok açık zararına olan bu işe girmezdi. Bu tamamen halkın başarısı, emeği olanları kutluyoruz.  Örgütlü olmak güçlü olmak demektir.

  • Mucise Reis : )09 Eylül 2022 07:25

     Bizlere denmeyen küfürler hakaretler kalmadı... Nerede o fırıldaklar şuan ? :D Vatan denizlerde, Vatan toprakta, gerçek vatanda böyle savunulur... Sözde vatan koruyorum diyip, birde bizleri bölücü olarak göstermek için şeref ve onurlarını ayaklar altına atanlar , ayaklarımızın altında olduğunu anladılar :D ...  Günaydın diyoruz. ..Bildiğim kadarı ile zararsız problemsiz olduğunu ilk zamanlarda kaubl eden bazı yetkililer gel demiş. Toplum baskısı ve güncel takibe akınan gemi bazı prosedürlerini resmi olarak resimleme, ölçme, ölçümleme gibi somut delil er raporlamalar, resimlemeler yapamadığı için denetimlere sunum yapamamış. Toplum baskısı karşısında herkimse bu durumca x gün hesap verecek olduğundan gemiyi geri gönderme kararı alınmış. Peki, en başka olur gel buyur iznini kim vermiş??? toplum tepkisi ile bu kişiler neden şuan RED cevabı vermiş ? Bu olay öncesi aynı kaç gemi işleme kimelrce alınmış ? Hesap soran oyları alır. Çevreciler merak ediyor.